19 Apr 2011

Walking and thinking of summer holiday

Me kävimme tänään apoteekissa hamstraamassa ensimmäistä erää lääkkeistä. 
Samalla reissulla kävimme Kelassa sekä Postissa.

Dansku tykkää kovasti työntää rattaita. Näkyy varmasti kuvista ;)





Ihanan keväinen ilma, vaikka vieläkin hieman kylmä.


Tänään mietimme myös kesää. Alunperin ajatuksena oli, että oltaisiin lähdetty road tripille Ruotsin läpi Tanskaan ja ehkä sieltä vielä lautalla Englantiin.
Me tarvittaisiin kuitenkin tuollaiseen reissuun parempi auto, eli auton vaihdos olisi ollut edessä(ja on kyllä jossain vaiheessa muutenkin). Myös hotellit, lautat ja bensa tulisi maksamaan aika paljon.

Saimmekin tänään ihanaa pääsiäispostia Danskun isoisovanhemmilta(Danskulla on englannissa isovanhempien lisäksi isoisovanhemmat kaikki elossa, sekä vielä isoisoisomummu 95v!).
He kirjoittivat korttiin, kuinka on ikävä ja olisi kiva jos asuttaisiin lähempänä. Niimpä ajattelin, lentopelostani huolimatta, että olisihan se ihan kiva mennä heitä katsomaan. 
En lähde sinne vain viikoksi, eli vähintään 3 viikkoa olisi tarkoitus siellä olla. Haluaisimme viettää rannikolla jonkin aikaa, vuokrata auton ja käydä mm. Thomas the tank engine- maassa.

Matkaa ajateltuna, tuli itselle kovin innostunut olo ja nyt olenkin jo ihan täpinöissäni. Ryanairin sivuillakin vilkuilin lentojen hintoja ja hyvältä näytti. Näillä näkymin mentäisiin heinäkuun puolessa välissä ja olisimme vielä elokuun ensimmäisenkin viikon. 

Onko kukaan käynyt Englannissa lomalla lasten kanssa, lähinnä siis noissa lastenmaailmoissa jne?

Millaisia kesälomasuunnitelmia teillä on?

3 comments:

  1. Meilläkin tykätään työntää vaunuja :) Harmi, että siellä on vielä kylmää. Me saatiin tänään nauttia jo kymmenen asteen paremmalle puolelle nouseista lämpöasteista - tosin välistä oli kylmä tuuli.

    Kesälomasuunnitelmat kuulostaa oikein ihanilta! Meillä on yhtenä vaihtoehtona lähteä Skotlantiin :)

    ReplyDelete
  2. Toukan äiti: Mihinpäin Skotlantia? Miehen äiti asuu Aberdeenista ehkä tunnin matkan päässä sisämaahan. Mahdollista on, että sielläkin käytäisiin kyläilemässä :)

    ReplyDelete