4 Apr 2011

Storage

Eilen näytin teille Danskun huonetta. Huoneen perällä on Malm- lipasto, joka kätkee sisäänsä Danskun sisävaatteet. Sieltä löytyy myös kaikki isommat koot jemmasta.
Olen ollut todella tyytväinen tuohon lipastoon. Se imasee paljon vaatetta.

 Takarivissä on vielä isot vaatteet jemmassa. Ylhäällä oikealla pari peittoa.
Alhaalla vasemmalla shortseja kahdessa rivissä(alla on kyllä parit jemmahousuut) ja oikealla t-paidat.
 Keskimmäinen laatikko pitää sisällään housut ja yöpuvut. Vasemmala ylhäällä on kaksi riviä farkkuja ja kaksi riviä college/trikoohousuja. Alhaalla vasemmaa legginsit ja trikoohousut ja oikealla yöpaidat + housut.
Ylin laatikko sisältää paidat ja hupparit. Osa huppareista on tosin henkareissa vaatehuoneessa. Eli vasemmalla kahdessa pinossa pitkähihaiset paidat, keskellä hihattomat topit(aluspaidat) ja oikealla collegepaidat ja hupparit.

Ja vielä lopuksi kuva kesän teeppareista. Jep, olen vähän hamstrannut. Saa luvan tulla lämmin kesä, jotta kaikki pääsee käyttöön!


4 comments:

  1. Totta, tuo lipasto on kyllä ihmeen tilava! Meillä siis samanlainen käytössä pojan vaatteilla :)

    ReplyDelete
  2. ihailtavan siistit pinot! Itsellä menee kasat ihan sikinsekaisin, ei onnistuisi tuollainen säilytys mun tyylillä.

    ReplyDelete
  3. Anonyymi: Eipä nämä meilläkään kauaa tällaisena säily ;)

    -Annika kirjautumatta

    ReplyDelete
  4. Tästä postauksesta oli valtavasti apua kun meillä on aikeissa ostaa samainen Malm (tai oikeastaan 2) lastenvaatteiden säilytykseen ja olen pohtinut ostetaanko 6- vai 4-laatikkoinen. Kun noin hyvin kerta vetävät laatikot vaatetta niin ehdottomasti riittää 4-laatikkoinen meille :) Kiitos tästä!

    ReplyDelete