24 Feb 2012

For spring from Molo

We have been sick almost a week now(first me and now my boy), so we've had some time to do a little photo shoot and show you some cool Molo clothes from the SS12 collection. 


Me olemme kohta jo viikon sairastaneet(ensin minä ja nyt D), joten välillä on aikaa ja energiaa järjestää pieni kuvaustuokio. Otin kuvia meidän Molo SS12 vaatteista, joista osan saimme viime Köpiksen vierailulla.

 BMX pyöräpaita, sekä Alexander heavy blast- shortsit. Lippis H&M samoin aurinkolasit.
Alexander heavy blast shortsit, koko 104. Paita(joka valitettavasti oli likainen kuvaushetkellä) samaa kokoa.
 Harrison Cool- takki, joka on livenä paljon ihanempi kuin kuvissa. Meillä on koko 110 ja kuten näkyy, ei todellakaan liian reilu, mutta menee ehdottomasti syksyn ja varmasti ensi keväänkin(ehkä).

Ihania yksityiskohtia, kuten kaksi taskua edessä toisella puolella(pienempi tosin sellainen ihan pieni ns. valetasku), sisällä ohutta harmaata kangasta, sekä oranssi vauhtiraita.
Softshell takkia meillä ei ennestään ole ollut. Tämä siis Cloudy denim ja kokona myös 110. Housuna PO.P 104(jotka reilut). 


Tämän takin nimeä en muista, enkä löytänyt sitä tähän hätään netistä. Tämä onkin isoin takki kaikista, sillä koko on 98/104 ja se on aika valtava. Tosin, takin malli on sellainen ihana pehmoinen "mökkitakki", eli ei sen kuulukaan mikään vartalonmyötäinen olla. Mutta tämä menee jemmaan ja otetaan esiin syksyllä.
Materiaali on ohutta fleeceä, todella pehmoinen ja varmasti lämmin.

Kevätpipoja ei valitettavasti vielä oikein ole, joten postauksissa näkyy tuo H&M:n lippis, jonka D välttämättä halusi päähänsä. Kenkinä on viime syksyn Bisgaardit, jotka mahtuvat onneksi keväänkin. Tänään kotiutuivat Vincentin ihanat kengät ja niistä postailen myöhemmin lisää. Kattavampi ulkovaatepostaus tulossa, kunhan kaikki kamat on ensin kasassa.

6 comments:

  1. Hei,

    Hyvältä näyttää -jälleen kerran. Meillä oli viime keväänä ensimmäistä kertaa molon softshell takki ja rakastuin siihen aivan täysin. Oli pakko hommata esikoiselle täksi kevääksi isompi ja antaa kuopukselle esikoisen viime vuotinen käyttöön.
    Meillä takit ovat lähinnä siistimmässä menossa, koska yleensä ollaan silloin autolla liikenteessä -maalla kun asutaan. Takit ovat supermukavia autossa ja lisäksi tuulen ja vedenpitäviä kunhan autosta ulos päästään. Onpa viime vuonna käytössä ollut vaalean lime takki saanut kunnon kura ja pikikäsittelytkin useampaan kertaan ja hyvin on kestänyt pesusta huolimatta (sappisaippuakäsittely onneksi tehosi). Lapsen "siistimpi meno" kun tuppaa sisältämään estotonta rymyämistä. :D
    Harrison cool-takki näyttää kyllä hienolta ja bmx-pyöräpaidan hiat tuovat mukavaa särmää.

    ReplyDelete
  2. On tosi kivoja vaatteita! Meillekin kotiutui juuri tuo Softshell-takki ja tykkään siitä kyllä tosi paljon. Onko tuo T-paita minkälaista mitoitusta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teeppari on niukkaa, siis ainakin tuo, printtiteepparit taas minusta reiluja. Sanoisin, että tuo meidän oranssi vastaa kokoa 98cm.

      Delete
    2. Ok, kiitos, auttoi paljon :)

      Delete
  3. Moi!

    Sattuisitko sä tietämään mihin mun pitäis tehdä reklamaatio Molon takista? Oon ostanut takin (viime syksynä) yhdestä kotimaisesta nettikaupasta, joka on sittemmin lopettanut toimintansa :(

    T:Ossi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei,

      voisit kokeilla olla yhteydessä maahantuojaan, eli lm@molo-kids.com. Hän varmaan osaa auttaa asiassa.

      Delete