16 Feb 2012

Some yellow and...

I have recently made some purchases from the new collections that have hit the stores. I bought some Bobo Choses from Lilla Company and the second one of my two orders arrived today. It looks very yellow, but I like it :). I also bought a spring jacket for kindergarten and a winter jacket for next winter.

Olen muutamasta paikasta tilannut parit uutuudet, kuten Bobo Chosesia Lilla Companystä. Tänään saapui tilauksista toinen ja kovin keltapainotteisia vaatteita olenkin tilannut :). Lisäksi ostin PO.Pista meille uuden vk- takin ja ensi talveksi tilattu Molon ihana takkikin saapui eilen.

    Teepparit ovat kokoa 6-7 ja vastaavat mielestäni kokoa 104cm. Pyörätoppi on kokoa 4-5 ja vielä reiluhko D:lle. Sanoisin sen vastaavan kokoa 98/104. Housut on kokoa 4-5 myöskin ja silmämääräisesti vastaa 98/104 kokoa, mutta pitää vielä kokeilla miltä näyttää päällä.
   Molon Heat Cool- takki alla koossa 116 ja päällä 104. Kovin paljoa ei kokoeroa ole ja kokeilimmekin jo tuota isompaa eilen. Takki on ihan täydellisen kokoinen ensi talveksi eikä edes täksi talveksi olisi liian jätti.
    PO.Pista sitten kävin hakemassa tuon ihanan turkoosin vk- takin koossa 104. Housut meillä oli jo ennestään, viime kesän alesta ostetut ja samaa kokoa. Molemmat menevät syksynkin ja ehkä ensi keväänkin. Kattavampi ulkovaatepostaus tulossa, kunhan saan pipot ja rukkaset kasaan. Kengätkin pitäisi vielä ostaa.

Nyt ei ole enää mitään postista tulossa ;) ainakaan vähään aikaan. Seuraavaksi tosiaan metsästän meille kevät kenkiä.

5 comments:

  1. Must tuo po.pin takki oli varsin naftia kokoa. Meillä onkin poitsulle housut 104cm ja takki 110. Reilut ovat, mutta menevätpä pari kautta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näytti se 98cm aika pieneltä kyllä, eikä tuokaan mikään jätti ole, mutta kyllä se tuolle meidän rimpulalle reilu on, tosin ei kylläkään liian reilu :)

      Delete
  2. Ihania hankintoja! Kovasti on noista tän kevään po.p:ien pienestä mitoituksesta puhuttu. Saas nähä, mitä viittis alesta sitten hommailla. Onko takki leveä ja lyhyt niin kuin jotkut sanovat?
    Meillä on isommalle poitsulle myös turkoosi po.pin takki odottamassa kevättä ja siihen vihreät ja mustat housut ja molon sateenkaarirukkaset. Saas nähdä, miltä väriöverit vihreiden housujen kanssa tuntuu hillityn värisen talven jälkeen, heh. Voi kevät, tulispa jo...
    Kevät- ja kesäkengät ovat minullakin mietinnässä. Mielenkiinnolla odotan, mihin sinä päädyt. :)
    Yritän malttaa jättää kesäkenkien hankinnan toukokuulle, kun tuntuu ainakin 2v8kk pojalla ovan kasvupyrähdys menossa. Kuopuksestakaan ei tiedä, miten jalka kasvaa.
    Tänään muuten tuli postin mukana mieluisa paketti. Kiitokset.

    ReplyDelete
  3. Söpöjä nuo Bobo Chosesin uutuudet. Värit tällä kertaa miellyttävät mua kovasti, kun ovat tuollaisia ihanan raikkaita ja kesäisiä.

    ReplyDelete