28 Feb 2012

Spring shoes + holiday

Here are some new shoes I have recently bought. The red ones are Vincent shoes, bought from Brandos.fi. Adidas and Converse shoes are second hand from ebay. 

Meille kotiutui tässä parin päivän sisällä parit uudet kengät, joten olen lykännyt noiden Vincentin punaisten kenkien postausta. Myös siis nuo ihanat Vincentit kotiutui meille ja niissä oli kuin olikin sekä tarra että nauhat. Nauhat hieman pilaavat tuota ulkonäköä, mutta ne saa kyllä tungettua kengän sisään taikka tekee tuplasolmun. 

Ebaystä ostetut Adidaksen dragonit. Tällaiset meillä oli sinipohjaisena viime kesän. Koko on 10, joka yllätyksekseni on EU28, vaikka esim. Conversessa koko 10 on 26. Ärsyttää nämä kokoasiat. Nämä siis ovat meille vielä isot. Ehkä sopivat loppukesästä.

 Tässä ne ihanat Vincentit. Koko 27 ja reilut ovat.

 Alimmainen remmi ei ole tarra, vaan on tuossa kiinni. 
Ja ihanat tähti Converset koko siis 9, joka EU25, sisämitaksi sanotaan 15,5cm, mutta ovat reilummat. Siltikin nämä on ihan just ja just sopivat. Saa nähdä jääkö heti kesän alussa pieniksi :(.

Meillä olisi jokunen pari viime kesäisiä kenkiä mm. kalanruoto(herringbone) converset jne. myyntiin tulossa. Kiinnostaisiko teitä?

Meillä on tämä viikko talvilomaa ja suuntaammekin huomenna pääkaupunkiseudulle. Torstaina menemme katsastamaan Helsingin keskustan kauppoja ja katuja. :) Kiva päästä vähän reissuun välillä ja D odottaakin jo kovasti tulevaa junamatkaa ja leikkivaunua. 

Ensi viikolla vaihtuu taas tarharyhmä, kun D pääsi näin kesken vuotta enkkuryhmään. Tarha ei onneksi vaihdu, ryhmä vaan. Ihan kiva, sillä tuossa enkkuryhmässä on lapset iältään 3-5v, kun aiemmassa ryhmässä 0-3v, joista suurinosa n. vuoden ikäisiä. Isompien ryhmä tuo myös uusia juttuja, kuten hiihtämistä sekä luistelua.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

7 comments:

  1. Ihanat nuo Vincentit! Mikä niissä on sisäpituus? Haluaisin omalle pojalleni samanlaiset, mutta arvon vielä kokoa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pohjallista ei saa pois, eli mitta ei ole ihan luotettava, mutta 17-18cm välillä on mitta. Ihanat nuo kyllä on.

      Delete
  2. Voi että miten kauniit Vincentit! Oletko netistä tilannut, vai onko multa mennyt ohi ja tästä ollut juttua...?

    Minkä kokoisia kenkiä olisit laittamassa myyntiin? Meillä olisi pojalle tarvetta varmaankin 23-kokoisille kesäksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, alempana oli postausta noista kengistä, eli ostettu brandos.fi:stä. Koot meillä viime vuotisissa 24 ja 25, ei taida ihan noin pieniä enää olla jemmassa :(

      Delete
  3. Kivat kengät! Mukava väripilkku nuo Vincentit. Vastaavia kuin nuo adidaksen dragonit olen harkitsemassa esikoiselle...Voi kengät: eilen sain postissa kuopukselle (kesällä 1,5v) Gredelinin alesta tilaamani Livie & Luca barcelona-sandaalit sekä siniset London boot:sit. Voi ie ku ne on ihanat (hyvännäköiset ja taatusti mukavat jalassa)! Kyllä niillä kelpaa hiippailla kesällä pitkin maita ja mantuja. Joskus onni löytyy huippukengistä. :D Noiden lisäksi täytyy löytää jotkin vähän tukevemmat lenkkarit/tennarit. Esikoiselle ei vielä kenkiä olekaan...
    Ovatko nuo converset muuten teillä kaupunkikenkinä, vai onko niitä kiva pitää ihan leikeissäkin? Pohdiskelen täällä optimaalista kesäkenkävalikoimaa pojille. Tuollaiset kangastennarit voisivat toisaalta olla aikas kivat.

    ReplyDelete
  4. Ai niin, varmasti mieluisa muutos D:lle tuo tarharyhmän vaihtuminen (mahdollisen totutteluvaiheen jälkeen)! Pääsee vähän isompien kanssa touhuamaan. :)
    Maalla on muuten aivan mahtavaa asua, mutta enkku-tarharyhmää aina välillä haikailisin tännekin.

    ReplyDelete