17 Feb 2012

Lindex

I used up a gift card we had for Lindex today. I think they have come up with some very nice clothes for boys and I did find a cool outfit I had to get. 

Käytin tänään Lindexin lahjakortin, jonka D sai joululahjaksi. Minusta heidän valikoimiinsa on tullut muutamia tosi kivoja vaatteita ja yksi kiva asukokonaisuus lähtikin tänään mukaani.
  Tuo t-paita oli yllättäen -50% alessa, vaikka sitä ei ollut ehditty vielä merkkaamaan. Tuli siis maksamaan hieman päälle 6€. Farkut on todella pehmoiset, joten soveltuu näin talvella myös päiväkotikäyttöön, haalarin alle. Molemmat kokoa 104.
 Vyö oli niin hauska, että oli pakko ottaa mukaan :)
  Paita on täydellisen raikas punainen(D:n lempiväri) ja soveltuu ihanasti siistinpäänkin menoon. Harmi, ettei tätä ollut pitkähihaisena, käyttöikä olisi ollut pidempi.
Ihana setti kaikenkaikkiaan. Tähän sopii sitten ihanasti nuo alemman postauksen punaiset Vincentin kengät!

Pitää kyllä kurkkailla useemminkin Lindexin valikoimaa. Meille useasti sieltä kyllä löytyy kivoja vaatteita. 

P.S. Luethan myös aiemman postauksen kengistä? ;)

2 comments:

  1. Tuonne alle kun laitat valkoisen pitkähihaisen, niin hyvin menee paita jo näillä talvikeleillä :) Ihanat ostokset oot taas tehnyt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, itseasiassa ajattelin valkoista paitaa tuonne alle, mutta meillä ei ole pitkähihaisena, eli pitäisi käydä ostamassa. Seuraavalla reissulla sitten :)

      Delete