14 Feb 2012

FUB SS12

One of my favorite brands, FUB, looks awesome for their Spring/Summer collection. The yellow is gorgeously sunny and so are the stripes. Too bad they are not available to buy in Finland. 

Yksi lempimerkeistäni, FUB, lähetti kuvia SS12 mallistosta. Näyttää aivan ihanalta, varsinkin nuo keltaiset raidalliset vaatteet. Harmi ettei näitä saa suomesta, ja hintakin on aika suolainen. Pitää taas odotella syksyn alemyynteihin, niin voi muutamat paidat ostaa :)

Mitä te tykkäätte merkistä?
















And Happy Valentine's day!!

Ja oikein ihanaa Ystävänpäivää!!

12 comments:

  1. Oi, onpa aivan ihanan raikkaita ja tyylikkäitä vaatteita! Varsinkin tuo alimman kuvan keltaraidallinen paita!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. On, harmi että hintavia! Laatu on kyllä kanssa hyvää.

      Delete
  3. Toden totta ihania vaatteita. Hyvää ystävänpäivää! <3

    ReplyDelete
  4. Ihailin myös tuota keltaraitaista paitaa jossain jo aiemminkin. Kallis oli! Muutenkin tällä merkillä on niin kivoja vaatteita pojille.
    Hyvää ystävänpäivää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä on tuollainen samanlainen paita(kun tuo keltainen siis) puna-valkoisena ja on ihana. Sopii tosi hyvin hoikalle lapselle, mutta koot aika pieniä.
      Kiitos samoin <3

      Delete
  5. Keltaisen ja harmaan yhdistelmä on aivan ihana! Ei ole minulle tuttu merkki joten kiinnostaisi, että miten pientä näiden mitoitus on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun mielestä tuo yhdistelmä on kanssa tosi ihana. Meillä onkin kaksi paitaa tuolla väri yhdistelmällä, joista itse asiassa toinen on Danskulle jo pieni(villapaita koko 100, jos sua kiinnostaa). Meillä siis koko 100 on juuri sopiva, ilman kasvunvaraa, paitsi tuo villapaita on nyt pieni. Paras koko pienellä kasvunvaralla meille olisi koko 110(jota meillä onkin pari paitaa).

      Delete
  6. Hei,

    minäkin tilasin viime alesta merkin raidallisen villapaidan kokoa 100 juuri sen pelossa, että on pientä mitoitusta. Minkä kokoiselle mielestäsi se koko 100 sopii? Oma poikani käyttää nyt 92 kokoa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun mielestä tuo villapaita vastasi kokoa 92-98 kun sen ostin ja se hieman kutistui pesussa ja nyt vastaa n. 92cm. Meille se oli siis jo ostettaessa liian pieni. Ei-villaiset paidat tosin koossa 100 vastaa mielestäni kokoa 98cm.

      Delete