10 Feb 2012

Little bit of something

Follow my blog with Bloglovin


This is kind of a random post after all the fair posts :). I have enjoyed being at home after the trip and kept busy sorting out all the trip images etc. I have also done little bit of sale shopping again and I am still looking for some cool spring shoes. 


Tämä on tällainen sekalaisempi postaus välillä :). Kotona on ollut ihana olla reissun jälkeen ja olenkin ollut kiireinen blogin parissa, kuvien selailussa ja toki muutenkin. Olen taas hakenut itse kouluun ja toivon, että pääsisin vielä opiskelemaan. Hakemani opiskeluala ainakin on sellainen, jonka pitäisi helposti työllistää, eli pidetään peukkuja!
Olen myös tehnyt muutamat aleostot  lisää sekä tilannut muutaman jutun uusista mallistoista :).
 Molo Kidsin Heat Cool- takki(vasen kuva) on ollut meidän ainoa "kauppatakki" tälle talvelle ja sitä on sitten pidetty tosi paljon, jo syksyn viileistä keleistä lähtien. Se on niin makee, että metsästin sen meille isommassa koossa ensi tai seuraavaksi talveksi. Löysin Naperonutusta tuon kokoa 116(meillä oleva on 104) ja katsotaan meneekö jo ensi talvena. Mitoitus on pientä ja 116 pitäisi vastata kokoa 110.

Mini Rodinin tilauksesta(jonka tein Oii:hin) tuli meille ainoastaan tuo apina paita. Tilauksia oli tullut heille hurjasti, eikä meille riittänyt farkkuja eikä karttapaitaa. Peruin koko tilauksen, mutta olivat jo ehtineet tuon apinan lähettää. Sain kuitenkin rahat tilauksesta takaisin ja asiakaspalvelu pelasi moitteettomasti. Hieman silti jäi harmittamaan.

Haalari kuva on otettu tältä aamulta, miinuksia 20 astetta ja iloisena hypellen tarhaan matkalla. Viimeinen kuva on toissaillalta. Ostimme D:lle oman kameran FB:n kirppikseltä, kun sellaista toivoi jo joulupukilta. Tykkää kovasti kuvata, kuten kuvasta näkyy :)







Molo Kidsin uudet välikausirukkaset liitin samaan tilaukseen tuon takin kanssa.


 Ja Lilla Companystä tilasin uutukaisia Bobo Chosesin paitoja. Vinkkinä, että koodilla UUTUUDET saa -20% alennusta uutuuksista(tämän päivän aikana lisätään myös Nova Starin uutuuksia) Su 12.2. asti!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

P.S. Sunnuntaina starttaa ihana Lucky Boy Sunday arvonta, pysykäähän kuulolla! ;)

7 comments:

  1. Hei, olisitko halukas luopumaan tuosta teidan 104 takista talven paatteeksi? :) Jos kiinnostaa niin laitatko takin mittoja ja hinnan emaililla. Vahan kylla epailen etta jos on pienta mallia niin voi olla ensi talvena jo pieni meidan 98 nyt kayttavalle pojalle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa! Olen ajatellut säästää tämän pienemmän takin. Myyn sitten sen isomman pois kun se on meillä käytössä ensin ollut. Ja tosiaan, voi olla ensi talvena pieni, kun Danskukin nyt 95cm ja tuo takki on sopiva.

      Delete
  2. Heippa! Pitäisikö alekoodin käydä myös Nova Stareihin? Minä saan sen toimimaan vaan bobojen kanssa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kyllä käsittääkseni pitäisi. Kysäsepä maililla, Jenni vastaa yleensä nopsaa.

      Delete
    2. Huiiii, hyvä huomio. Olin unohtanut lisätä Nova Starit tarjouksen piiriin... PAHOITTELUT!! Mutta nyt on asia kunnossa :) Eli ei muuta kuin ostoksille!

      Delete
  3. http://tittin-elamaa.blogspot.com/2012/02/vuoden-mutsi-award.html

    ReplyDelete
  4. Bobo Choses on yksi merkki, josta en piittaa tippaakaan. Mutta on kyl ihan teidän tyyliä. Mini Rodinistakin varsin harvoin mitään kivaa löytyy, mikä minua miellyttäisi. Mutta on meillä esim. perhosleggarit ko. merkiltä.

    ReplyDelete