18 Mar 2012

if I get lost, please call...

What do you do, when you go to a place with lots of people? Do you write on your child their name and your number? Do you put a sticker on their backs? I recently received an e-mail from the owner and designer of Muotokieli. They make tags for bags and now for kids too. This is such a cool idea and well needed for little kids. Check them out!



Sain taannoin sähköpostia Muotokieli- nimisen yrityksen suunnittelijalta/yrittäjältä. Hän on kehitellyt mahtavia kylttejä matkalaukkuihin, laukkuihin, mihin vain. Nyt hän on myös kehitellut lapsille oman version! Idea on mahtava, sillä välillä lasten kanssa tulee mentyä paikkoihin, jossa lapset voivat eksyä vanhemmistaan. 

Viime vuonna lapsi messuilla taisi olla sellaisia tarroja, joihin voi kirjoittaa lapsen nimen + puhelinnumeron. Nyt ei enää tarvitse, sillä nämä suloiset kyltit ovat paljon kivempia! Nämä voi ripustaa mihin vain, housuun, reppuun, takkiin, huppariin jne.

Me saimme tilata yhden kyltin ja valitsin ruskean nallen. Valitsin siihen Englanninkielisen tekstin ja puhelinnumeroon laitoin myös suuntanumeron. Tämä kun tulee reissaamaan meidän mukana sinne minne menemme, eli myös Englannissa.


Onko Muotokieli teille entuudestaan tuttu? 

Tässä suunnittlijan omin sanoin kertomana, kuinka taaperokyltti syntyi:
"Taaperokyltin tarkoitus on hyvinkin käytännönläheinen- eli tuotteessa äidin ja/tai isän yhteystiedot kulkevat kätevästi aina lapsen mukana, esimerkiksi eksymisien tai muiden yllättävien tilanteiden varalta. Jokainen meistä vanhemmistahan tekee kaikkensa, etteivät omat lapset koskaan eksyisi, mutta silti pieni vikkeläjalkainen taapero saattaa kuitenkin sekunneissa hävitä silmistä vaikkapa ihmisjoukossa tai kaupassa. Auttajia löytyy kaikkialta ja auttajilla sekä vanhemmilla on puhelimet- mutta kadonnut lapsi ei puolestaan osaa sanoa edes omaa nimeään- saati äitinsä puhelinnumeroa. Näistä tarpeista kehittyi Taaperokyltti, jota olemme nyt ihan ensimetreillä markkinoimassa kuluttajille."



Muotokielen Kati lupasi antaa lukijoilleni tutustumistarjouksen taaperokylteistä. Kannattaa ehdottomasti tällainen tilata varsinkin, jos olette lasten kanssa menossa esim. Lapsi- messuille ensi kuussa. 
Täältä pääset tilaamaan omasi.

8 comments:

  1. Ja mä haluan ketun ja tosi järkevä juttu ja tarvitaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kettukin oli ihana, ja sammakko...ja noh, kaikki! ;)

      Delete
  2. Kiitos mainoksesta!
    Mä tilasin meille heti kaksi kipaletta, yhden ruskean englanniksi, ja toisen ketun ruotsiksi.
    Tarvitaan meillä todellakin aina tuollaista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oleppa hyvä :). Tämä ovat kyllä erittäin tarpeellisia!

      Delete
  3. Aivan loistava tuote! Terveisin nimimerkki: melkein hukkasin lapseni Hm:llä, ja Lindexillä ja niin edelleen perjantaina shoppaillessa. Sen siitä saa kun lähtee kaaoksen voimien kanssa liikenteeseen :D

    ReplyDelete
  4. Toi on todella hyvä keksintö ja kivan näköinen. :)

    ReplyDelete
  5. Itse olen tilannut eräästä kaikenlaisia kylttejä valmistavasta nettikaupasta sellaisia ihan peruskylttejä, joita näkee koirien kaulapannoissa. Läpyskä on tosi pieni (ja toiselle puolelle saa heijastimen), mutta sisältää silti kaiken tarvittavan tiedon. Yksi kätevä paikka sen kiinnittämiseen on muksun kengännauhat, joten mitään vyölenkkejä tms. ei tarvita, eikä lapsi saa irroitettua kylttiä.

    ReplyDelete