5 Mar 2012

Love these outfits

I mentioned before that I bought a nice outfit from Zara(we don't have them here in Tampere, so I only get to buy it when in Helsinki). I think it is super cool, very nice to wear for party or just for a trip to town. I ordered some of the coolest shoes from ebay by Molo Kids. They are perfect in an other outfit featuring Molo summer clothes. What do you think?

Kerroin jo aiemmassa postauksessa, että löysin Zarasta todella ihanan asun kevääksi/kesäksi/syksyksi. Turkoosi D:n vaatteissa on nyt kovaa vauhtia tulossa yhdeksi suosikiksi, sillä se sopii minusta vaalealle lapselle hyvin. Ostin siis ohuen neulepaidan, pitkähihaisen kauluspaidan, valkoiset farkut sekä lippiksen. Tämä asu on mielestäni todella ihana.

Tilasin ebaystä Molon tähtitennarit, yhdet makeimmista tennareista ikinä! Niiden kanssa sopii saman merkin teeppari ja shortsit hienosti. Nämä kaksi asua on todellakin mieleeni ja tulevat kyllä olemaan lemppareita.
Mitä tykkäätte?
Zaran asu.



 Tässä on tullut kokovirhe, tai ainakin luultavasti, sillä hintalapussa oli koko 104, kuten tuo 3-4, mutta paidassa silti 110. Uskon tämän kuitenkin olevan sen 104.
 Niin ihanan raikas kokonaisuus!
 Tämä asu on taas vaan tosi cool ;) Vielä pitää lisätä upeat aurinkolasit niin...
Ihanat tähtitennarit koossa 26. Nauhoja tuli kahdet, oranssit ja tummat turkoosit.

8 comments:

  1. Ihanat tähtitennarit! Ja kivoja molemmat asut :)

    ReplyDelete
  2. Heti tuli kesäinen fiilis, valkoinen ja turkoosi on niin raikas yhdistelmä. Ja noi tennarit on supermageet :)

    ReplyDelete
  3. Tähtitennarit ovat kyllä todella ihanat =)

    ReplyDelete
  4. Iik. Mistä noita tennareita saisi?? Ihanat asut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ebaystä tosiaan löysin ja myyjänä oli Little Sunflowers- kauppa. Googlesta kannattaa etsiä vaikka sanamma Molo sneakers tms.

      Delete
  5. Mä hoksasin kans tänään et turkoosi on vaalealle pojalle aivan ihana väri, kun kaivoin kaapista uuden turkoosin paidan pojan päälle :)

    ReplyDelete
  6. Upeat asut ja pakko oli kommentoida, kun ihastuin tuohon samaiseen settiin Zarassa :). Valitettavasti oikea koko turkoosista neulepaidasta oli loppunut, joten sain vain kauluspaidan ja vaaleat farkut. Hattua ei meidän Zarassa edes ollut, nyyh ! Yritän vielä jostain toisesta liikkeestä metsästää neuletta, sillä se oli vaan niiiiin ihana !!! Ostin lisäksi yhden valkoisen kauluspaidan ja siinä oli samanlainen moka kokomerkinnässä. Lappu näytti kokoa 104cm (jonka siis olisin halunnut), mutta paidassa itsessään oli merkintä 110cm. Kotona vasta huomasin, mutta paita oli kuitenkin ihan hyvänkokoinen oli se sitten todellisuudessa kumpaa kokoa tahansa, joten se jäi meille.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). En yhtään ihmettele jos tuo turkoosi on ihastuttanut muitakin. Se on niin ihanan raikas. Ostin tuon meidän setin Jumbosta ja siellä ainakin kaikista oli hyvin kokoja, myös noista hatuista.

      Jännä, että tuo koko on ollut sinullakin väärin. Ehkä ne on printanneet noita kokolappuja tuollain väärin ja silti käyttäneet ne :)

      Delete