22 Mar 2012

PO.P + Reima

Found the perfect color for our turquoise PO.P jacket, in gloves and hat from Reima. What do you think?

Tulen asun vielä kokonaisuudessa esittelemään myöhemmin, mutta oli vain pakko vinkata, että PO.Pin turkoosiin takkiin löytyy ihan samanväriset asusteet Reimalta. Kävin eilen Jesperissä ja otin nuo turkoosit hatun ja rukkaset(en tiennyt, että on samaa väriä, luulin, että ovat tummemmat). Yllätys oli suuri, kun väsisävy oli ihan prikulleen täydellinen. Vinkkinä siis muillekin, jos teiltä tämän värin takki löytyy.
Täydelliset, eikö?

Ja uusia lukijoita on tullut hurjasti lisää, KIITOS, tervetuloa vaan kaikille!

Huomatkaahan myös mahtava Boys & Girls tarjous alempaa ;)

6 comments:

  1. Mä tein ihan saman havainnon! :) Meiltä löytyy PO.P:n haalari ja nuo Reiman tumput.

    ReplyDelete
  2. Mun mielestä isolle pojalle tämä http://www.reima.fi/fi/collection/asusteet/paahineet
    oli livenä vielä kivempi malli, väri ei tosin sama kuin tossa lentskarissa. Siinä oli tosi niukat koot, onko DAnskulla pieni pää? Meidän 2 vuotiaalle ei sopinut tuo 52 cm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katsoin niitä isompienkin pipoja ja oli kivoja, mutta koot taisi alkaa 52cm. On tuokin pipo 52cm, mutta kuten sanoit, niin on kyllä pientä mitoitusta. Danskun py on 48cm, eli pieni pää on.

      Delete
  3. Reiman lentskarimyssystä haaveilin minäkin mutta kun käytiin sitä sovittamassa niin se ei ollenkaan sattunut Kuutin päähän :( Mie tykkäsin enemmän viime vuoden reiman turkoosista, oli vähän pettymys nyt tämä tän vuoden väri :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, tuo on enempi sellainen sinisen ja turkoosin väimuoto, ei ihan niin turkoosi. Mutta itse kyllä tykkään tuostakovasti.

      Delete