20 Mar 2012

Livie & Luca -15%

This fantastic brand, Livie & Luca, that makes one of the cutest, yet comfortable, shoes for little feet. They are now offering my readers -15% discount, so hurry, sizes are running out fast! Click here to go shopping!

Ihana Livie & Luca haluaa tarjota lukijoilleni -15% alennuksen heidän kevät/kesä valikoimasta. Kengät ovat aivan syötävän suloisia ja lapsen jalalle mukavia. Meillä oli merkin sandaalit viime kesänä ainoina sandaaleina käytössä ja ne mahtuvat varmaan vielä alkukesän. Ostin käytettynä isompaa kokoa, mutta ne olivat vielä aivan liian isot.

Voin siis lämpimästi suositella merkin kenkiä. Varsinkin tytöille löytyy niin ihania, että tekisi mieli ostaa ihan vaih ihailtaviksi ;). Katsokaahan.






Tarjous on voimassa 30.3. asti ja koodilla SPRING15. Koot hupenevat vauhdilla ja osasta malleista on lähes kaikki loppuneet, joten kannattaa olla nopea. Tästä pääset shoppailemaan!


9 comments:

  1. Kiva tarjous, mutten kuten aina, isommat koot loppu. En löydä koskaan Antonille noita norsukenkiä 29 koossa, kun ne loppu joka paikasta. Äh. =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voihan harmi :(. Oletko kysellyt mailitse?

      Delete
  2. Meillä on ollut norsusandaaleja jo paritkin ja on kyllä olleet mieluisia. Mutta niissä taitaa koot loppua tuohon 10:iin.

    -Outza

    ReplyDelete
  3. Joo, noissa norsuissa koot loppuu kymppiin. Muistaakseni syksyllä olisi tulossa myös isompia. tai tosi moni malli jatkuu isompaan kokoon kuin ennen... Mitenköhän ovat jo Englannissa saaneet kengät, kun ei Suomeen ole vielä kenellekään toimitettu. Pitääkin (taas) kysellä asiaa!

    ReplyDelete
  4. Hei, koitin tilata tuolta sandaaleja, mutta jostain syystä tilaus ei millään lähde eteenpäin. Mitäköhän teen väärin? Täytän mielestäni kaikki kohdat ja luottokorttitietojen täyttämisen jälkeen jämähdän kohtaan jossa vois laittaa vapaamuotoista kommenttia, mutta mistään ei voi klikata että lähetä tilaus tms. Osaatko neuvoa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kokeilen tuota myös itse, laitan vastauksen tähän perään, kun olen testannut.

      Delete
    2. Joo, eli näkisin tuon niin, että sen Order Comments jälkeen pitää painaa Review Order ja varmaan sieltä pääsisi sitten tilaamaan? Eli pääset vielä tarkastamaan ennen lopullista vahvistusta.

      Delete
    3. Kiitos kun näit vaivaa. Kokeilin kyllä tuota mutta siitä vaan palaa aina uudestaan siihen tilaukseen ja luottokorttitiedot katoavat ja ne joutuu täyttämään uudelleen, mutta ei pääse edelleenkään eteenpäin :(

      Delete
    4. No höh :(. Otan yhteyttä heihin, mutten tiedä vastaavatko sähköposteihin viikonloppuisin. Oletko kokeillut, jos maksaisit PayPalin kautta? Sinne ei tietääkseni tarvitse olla kirjautunut, mutta pystyy syöttämään korttitiedot.

      Delete