6 May 2012

Visiting friends + namebubbles

We visited some friends yesterday, who moved out from near by us. We walked to a park and the kids had fun playing together.
I have ordered name tags before from Namebubbles, but had to order more. They are fantastic. I have stuck them in most of the clothes we wear for daycare and they hold on nicely despite many washes. They also come off easily. 

Eilen vierailimme Valkeakoskella tapaamassa ystäviä, jotka sinne hiljattain muuttivat lähes naapuristamme. Lapset kävivät myös D:n kanssa samaa päiväkotia ja olemme heidät tunteneet nyt 3v(heillä myös isä Englantilainen ja muuttivat 3v sitten suomeen). Lapsilla oli kivaa puistoilemassa ja muuten vain riehumassa :).Tilasin hiljattain namebubblesista lisää nimitarroja. Voin vain suositella. Nuo ovat ihan huippuja. Meillä ei pesuissa ole irti lähteneet ja myyntitilanteissa lähtevät kuitenkin vaatteesta helposti irti. Ei tarvitse siis sutata tussilla vaatteita. 
kuvassa Molon softshellissä...aika hauskasti täytti tuon ympyrän keskustan ;)

Tarrat tulevat USA:sta, mutta tulleja tai veroja ei tule, sillä hinta on sen verran edullinen. Muistaakseni postitus on myös ilmainen ja tulevat yllättävän nopeasti perille. Onko teille namebubbles tuttu?

14 comments:

 1. Meillä on ollut nyt puoli vuotta käytössä ja joitakin on löytynyt pyykkikoneesta mutta aika vähän. Osaan vaatteista/kenkiä on jäänyt pieni liimajälki kun olen irrottanut myyntiä varten. Päiväkodissakin kehuivat miten hyviä ovat ja ihmetelleet kuinka hyvin pysyvät. Suosittelen. Näillä on nimikoitu myös mm. lasten päiväkotikuittaus "lätkät" joten sopivat moneen juttuun vaatteiden lisäksi. Mari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä parista irtosi aiemmin, muttei sen jälkeen.

   Delete
 2. Onko teillä ollut nuo laminoimattomat vai laminoidut käytössä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En nyt ole ihan varma :P. Onkohan nuo laminoituja...en ainakaan klikannut tilatessa mitään siihen liittyvää, eli ne mitä standardina tulee.

   Delete
 3. Olen noita nähnyt joissain blogeissa - näyttävät kivoilta ja käteviltä :) Voisin kyllä tilata siinä vaiheessa, jos joskus hoitoon pienimmät menee!

  ReplyDelete
 4. Meillä on kans nuo ja ainakin haalareissa ovat kestäneet pesua. Tavallisiin vaatteisiin ei oo tarttenut laittaa kun poika on perhepäivähoidossa ja siellä ei niin vaatteet mene sekaisin kun on vaan kaksi poikaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on sekä ulko, että sisävaatteissa. Huiput on. Ja palailen kenkiin huomenissa, anteeksi että on venynyt. On ollut hieman kiirusta :(.

   Delete
 5. Täytyykin tutustua noihin tarroihin! Meillä päästään syksyllä ensimmäistä kertaa merkkeilemaan vaatteita tytön lähtiessä eskariin ja mielellään siitä mahdollisimman kätevästi suoriutuisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti!! Eivätkä ole kalliita, joten jos ei vaikka miellytäkään, niin ei siinä montaa euroa hukkaan mene ;)

   Delete
 6. Hyvä keksintö, näyttää toimivalta! Varmaan kohta pitää itsekin alkaa nimikoimaan noita vaatteita.

  ReplyDelete
 7. meillä käytössä noita tarroja kengissä,saappaisa,ulkovaaatteissa, hatuissa, hanskoissa ja sisävaatteissa. kaikissa pysyy ja minä olen käyttänyt saman tarran jopa Kahdesti, on pitävää tarraa

  ReplyDelete
 8. Meilläkin on noita Namebubble-tarroja, tosi kestäviä! Meillä on ainakin jotain ihan pesukone-kestävää erikseen tilattuna joten luulisin että ovat laminoituja. Olen huomannut että irtoavat jos esim. pesulappu on hiukan liian pieni tarralle, muuten meillä kyllä pysyneet hyvin ties kuinka pesua! Irrottamaan en niitä ole vielä joutunut mutta hyvä tietää että irtoavat helposti.

  ReplyDelete
 9. Meilla on laminoituja, ihan huippuja ovat vaatteissa ja astioissa, tuttipullot ym myos merkattu niilla, kestaa astianpesukoneenkin!

  ReplyDelete
 10. Hei

  Onpa kiva kuulla hyviä kokemuksia tuollaisista tarroista. Minulle ne ovat aivan uusi tuttavuus. Olen tilannut Euroteamilta nimikointinauhaa ja olen ollut siihen tyytyväinen mutta aivan kaikkeen se ei käy. Taidanpa tilata näitä!

  ReplyDelete