20 May 2012

@ särkänniemi

We went to Särkänniemi amusement park today and checked out the new Angry Birds land! It was so cool. We had a lot of fun.


Me kävimme tänään D:n kanssa ensimmäistä kertaa Särkänniemessä. Serkkuni lähti poikansa kanssa ja me menimme mukaan. Ostin D:lle särkän kausikortin, joten pääsemme useasti kesässä. Onneksi ostettiin kausikortti, sillä särkässä oli tosi kivaa! :). Ainoa miinus puoli oli, että D on alle 100cm(vain n. 2cm vajaa), niin ei muutamaan laitteeseen päässyt ja itkukin tuli :(. Jospa seuraavan kerran katsotaan korkempi pohjalliset kengät ;).

Angry Birds land oli mahtava. Voin vain suositella. Kuvat puhukoon enempi...


8 comments:

 1. Eli tää Angry birds osio täydentää tarjontaa pienille kivasti? -Kävisköhän 1,5v ja 3v.lle? Tuntuu, että aikaisemmin on ollut tosi pienille aika nihkeesti mitään...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla ei ole niinkään ikärajoituksia, mutta senttirajoituksia. Kiipeilypaikassa on pienemmille oma osio ja meidän 3,5v kyllä kiipeili tuossa isommille tarkoitetussa hökkelissä. Laitteisiin pääsee alle 100cm-105cm aikuisen kanssa mm. Angry Birds rideen ja hinaaja- laivaan. Yli 105cm pitkä pääsee useampaan ja yksin.

   Delete
 2. Tuo on varmasti hyvä vetonaula jo vähän "elähtäneelle" Särkänniemelle.
  Onhan se käytävä katsomassa, poika tykkää varmasti.

  ReplyDelete
 3. Onko tuo Angry Birds osio tarkoitettu enemmän pienille, alle kouluikäisille? Mietimme, josko suuntaisi tänä kesänä pitkästä aikaa Lintsin sijaan särkänniemeen. =) Toisaalta Lintsillä ehkä enemmän laitteita (ainakin näin muistelisin?!), mutta jos tuolla uudessa osiossa on jotain kouluikäisillekin, niin olisi kiva käydä katsastamassa..
  Mimma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Angry Birds- osiosta löytyy mielestäni vain muutama koululaiselle sopiva laite, tosin riippuu minkä ikäinen koululainen. Eli yli 105cm mittaiset pääsevät sellaiseen lentokone laitteeseen, tuo kiipeilyjuttu on tarkoitettu yli 5- vuotiaille vaikka me siinä olimmekin, sitten on majakka- laite, johon muistaakseni kanssa pääsi yli 105cm aikuisen kanssa ja olikohan yli 110cm ilman aikuista. Sitten on vauhtimato, joka kanssa hieman isommille. Angry Birds ride on myös kiva isommillekin, samoin sellainen hinaaja- laiva. Eli kyllä mun mielestä isommillekin on, riippuu tosiaan lapsen iästä.

   Delete
 4. Pakko tulla Anonyous 25.may 2012 8:15 kommentoimaan että Särkänniemessä on enemmän laitteita ja nähtävää mun mielestä mitä linnanmäellä.

  ReplyDelete
 5. Mitä lippuja pitää olla tuohon angry birds-puistoon? Pitääkö maksaa elämysavain, jos käy pelkästään siinä? Entä aikuisille?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Puistoon tarvitsee sen aluelipun jos ei halua mihinkään laitteisiin. särkänniemen nettisivuilta löytyy hinnastosta selkeästi liput hintoineen.

   Delete