19 May 2012

On a rainy day

Yesterday we had a day off from daycare, but it was raining most of the day. It did not stop us though, as we still decided to go to a local traffic park. We put on a rubber suit and wellies and were off. Little one enjoyed it so much despite the constant rain. 
We also received a little package from Oii, containing a Mini Rodini panda tee and Modeerska Huset's leggings. Love 'em both!


Eilen pidettiin tarhasta vapaapäivä ja suunnattiin liikennepuistoon sateesta huolimatta. Onneksi puin sadeasun, sillä melkein kokoajan satoi. D:tä se ei tietenkään haitannut, hän ei olisi millään lähtenyt kotiin. Pitää mennä seuraavaksi aurinkoisella kelillä, sillä mehän olimme siellä ainoat "hullut" :D.

Eilen saapui  myös pieni paketti, jonka tilasin Oii:sta. Piti tilata meille vielä lisää Mini Rodinin pandoja t-paidan muodossa ja alekorista löysin Modeerska Husetin leggarit.
 Leggareissa on aivan ihania kuvituksia.

 Kokona on 104cm ja oikein hyvät ovat. Vyötärö on näissä hieman löysä, muttei liian, että voi pitää.

Ja tänään päivä alkoi panda- asulla :). Nämä pandat ovat minusta tähän mennessä parhaimpia MR:n pandoja, sillä noissa on tosi kivat värit ja käyvät taatusti sekä pojalle että tytölle.

4 comments:

 1. Kiva tollainen liikennepuisto, olis joskus mukava käydä pojan kanssa :)
  Ja ihania noi pandat!

  ReplyDelete
 2. Nuo pandat on kyllä herkkuja :)
  Ja täytyypä käydä katsastamassa tuo MH -merkki. Ihan uusi tuttavuus mulle :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanat legginssit! Linkitin blogisi muuten blogiini, toivottavasti ei haittaa :)

  http://miamatleena.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Ihania pandoja ja leggarit! Modeerska husetilla on tosi hauskoja kuoseja, vaikka ei ole tullut kertaakaan tilattua. :)

  ReplyDelete