16 May 2012

Appaman jacket

I love our Appaman jacket I bought about a year ago. Too bad it is getting too small now. We will still use it this spring though, just to get all the wear out of it. It is nice and thin, but still protects from the cooler air. We wore it a lot last spring and summer and today for the first time this year. First pictures were taken last year. The last image is from this morning(I know, it's a very bad one!).

Meidän ihana Appamanin takki on jäämässä pieneksi, nyyh :(.Ostin sen muistaakseni vuosi sitten.Takki on kokoa 3 ja on jo hieman lyhyt hihoista sekä helmasta. Se oli meillä paljon käytössä viime kesänä ja syksynä.Tänään otimme sen uudelleen käyttöön tarhaan, kun mittari näytti 12C. Kuvat ovat viime vuodelta, paitsi viimeinen tältä aamulta(huono, hississä otettu puhelimella). Tuo on sellainen ohut tuulitakki. Sisällä on puuvillainen ohut vuori ja ulkokangas sellaista tuulipukukangasta. Hupun saa piiloon ja ihanat apinanapit ovat täydellisiä.

Taisin ostaa tämän alennuksesta, joten nyt harmittaa, etten ostanut isommassa koossa. Tämä joutaa varmasti kevään/kesän jälkeen myyntiin. Olisiko kiinnostusta kenelläkään ostamaan?

EDIT! Löysinkin saman takin Appamanin sivuilta, täältä. Eli takki on tuulenpitävä :). En kyllä raaski vain tuolla hintaa posteineen ostaa isommassa koossa...höh :(

3 comments:

 1. Mulla on toi sama koossa 2T, myöskin jäänyt meillä pieneksi...tämä nyt ei valitettavasti sua auta, mutta jos jotain kiinnostaa koossa n. 92 niin voin myydä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ^ Hei 92 takin myyjä.. mua saattais kiinnostaa se..laitatko viestiä mulle jos se on vielä myynnissä, niin kyselisin lisää siitä..:)

   Delete
 2. Onpa mukavan näköinen takki! Minua se voisi kiinnostaa, kun myymään alat :)

  ReplyDelete