31 May 2012

Soon to be 4!

 My beautiful little boy is turning 4 years old soon(in 3 months). The time has flown so fast and I can't even remember what it was like when he was a baby. I have been thinking of what to get him for his birthday. He wants a metro train set by Brio. We are already in the process of getting that. I also thought of getting him the Playmobil sorting truck as it is on sale here. Battery operated trains would also be good for his brio track. Do you have any ideas of what to get for a 4 year old?


Meidän ihana pieni mies täyttää pian 4 vuotta(3kk päästä)! Uskomatonta, miten aika hujahtaa ohi huomaamatta. Vauva-ajasta en harmillisesti paljoa muista, mutta onneksi on paljon videoita tuolta ajalta. Nyt olen mietiskellyt mitä hankkisi synttärilahjaksi. Brion metro junaratasetti on pojan toivelistalla ja sen pitäisi olla tulossa. Itse mietin hakevani alesta tuon Playmobilin jätteenlajittelu auton ja nuo pattereilla kulkevat junatkin olisivat mieleen.

Paljoa enempää leluja ei viitsi haalia, kun niitä on huone täysi. Kovasti ei meillä pelejäkään pelata ja niitä muutama on, ettei niitäkään kannata ostaa. Olisiko teillä vinkata hyvistä ja käytännöllisistä lahjoista? Sukulaisille kun kuitenkin pitää jotain vinkkiä antaa.
Ainiin, D on juuri myös oppinut sanomaan R- kirjaimen!! <3 Missä iässä teillä on opittu tuo kirjain? Itse opin aiemmin ja kaverin saman ikäinen tyttökin osannut jo pitkään, meillä tuli kuitenkin ihan yllättäen tuo oppiminen.

10 comments:

 1. Vihree täyttää sunnuntaina 4! Ite annetaan Duplo paloasema, ja tiedossa on että tulee saamaan metalliset kottikärryt pihahommiin. Muusta ei ole tietoa :)
  Vihree tykkää palapeleistä (tai sillä on kausia, että tekee niitä koko ajan, ja sitten taas saavat olla laatikossaan ihan rauhassa). Onko teillä tarvetta ulkoleluille? Mopoa tai muuta menopeliä, potkupyörää? Liput jonnekin kesämenoon? Lahjakortti suosikki-kauppaan? Saako teille ulos keinua johonkin? Tarviiko isompaa pyöräilykypärää?

  Meillä on hyvin HYVIN vaihtelevasti opittu R. Esikoinen oppi vasta ekaluokalla, kun sanoi sen kurkussa, ja siitä oli vaikea oppia pois. Pinkki oppi 4-vuotiaana (siis ennen isoveljeä, mikä oli tietty tiukka paikka!). Vihree oppi 1v9kk, siinä juuri ennen kuin Keltanen syntyi. Keltanen ei ole vielä ärrää löytänyt, 2 v2kk on ikää huomenna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ulkoleluja ei tarvita kun löytyy jo potkumopo, pyörä ja little tikes auto :). Ja kun kerrostalossa asutaan, niin talon puolesta on keinutkin pihassa. Lempparikauppaa ei oikeastaan ole, Lindexiin on aiemmin saatu lahjakortti kummilta, ehkä voisi synttäreiksikin pyytää. Kypärän tarvisi periaatteessa, joten hyvä vinkki. :)

   Delete
 2. Brion lelut on kyllä ihania ja kestäviä. Meidän alkukuussa 4v täyttänyt tykkää eniten Cars-autoista, junista (puuradat) ja palapeleistä. Isosisaruksilta jäänyt niin paljon leluja ja rompetta, että synttäritoivelista oli hyvin suppea. Helmitaulu, palapelejä, hamahelmiä ja muuta askartelutarviketta mm. Legot ja playmobilit toimii aina! Uusi parkkitalo on edelleen muuten hankintalistalla! Olin ihan unohtanut sen, kun ei synttäreiden aikaan löytynyt mieleistä.
  Onko leikkien.fi tuttu? Siellä on todella kivoja ja suht edullisia kehittäviä leluja ja pelejä.
  Stadiumilla oli muuten todella makeita kypäriä! Värikkäitä. :)
  Meillä R- tullut myös miten sattuu, pojille hieman myöhemmin. Meidän nelivuotias on kuin Sylvesteri, se R kyllä tulee mutta meinaa hukkua muun puheen sekaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leikkien on tuttu ja itseasiassa heidän myymäläkin on lähellä. En ole koskaan vielä sieltä mitään ostanut, mutta voisi vilkaista.

   Delete
 3. Hei, tulin vaan vinkkaamaan, että meillä on ladattavat veturit ja oon tykänny niistä enemmän kuin patteriversioista
  Sari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on yksi ladattava veturi, mutta laturi on hukkunut, voisi ostaa toisen junan niin saa laturin ;)

   Delete
 4. Noi Brion junat on kyllä ihania! Meillä ainakin Eppu tykkää niistä kovasti (vaikka on kylläkin nuorempi) ja niihin voi aina ostaa lisäosia ja tuunata rataa hienommaksi.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, ihania on. Meillä jo aika kasa löytyy, joten kovin paljoa ei tarvita, mutta ehkä tuo metroasema ja pari junaa vaikka lisäksi.

   Delete
 5. Hei! Oi, noi briojunat on kivoja!
  Meillä juhlittiin vähän aikaa sitten 3vuotis kemut. Poika tykkää valtavasti smurffeista ja niitä sitten sai lahjaksi, ne ostin Lahjakas.fi liikkestä kotikaupungistani. Heillä myydään kyllä laadukkaita leluja, tarkoitan näitä Schleich eläimiä ja smurffejakin. On siellä kaikkea muutakin. Eli vink vinkkinä jos yhtään tykkää :)

  ReplyDelete
 6. Ja mun on pakko kommentoida kuvaa, koska poikasi on aivan samannäköinen tuossa kuvassa kuin kuopukseni! Aivan kaksoisolento. Niin ja metroasema on ainakin meidän esikoisen suosikki! :)
  -VelvetKiss-

  ReplyDelete