18 May 2012

SkinnyBoy's wardrobe - Silverjungle

I thought of starting a post series of brands and clothes that suits skinny children very well. My son is very thin, so therefore I can't just buy anything, it needs to be narrow enough to look good on him. For jeans, we mainly go for the skinny or slim fit. Sometimes I even buy basic things from girl's section as they are slimmer.
Here is one Finnish brand, Silverjungle, that fits him nicely.


Ajattelin aloittaa ns. sarjan, jossa esittelen meillä käytössä olevia, hoikille lapsille sopivia, vaatteita ja merkkejä. D kun on todella laiha, en voi ostaa ihan mitä tahansa. Mieluiten mallin pitää olla kapea, niin paidoissa kuin housuissakin. Farkuissa meillä on pääasiassa skinny tai slim fit- malleja tai ne meillä on eniten käytössä. Tänään postaan suomalaisesta Silverjunglesta, josta olen kertonut aiemmin myös täällä.

Tilasin nuo ihanat tähtihousut isommassa koossa, ettemme jää ilman. Ne ovat olleet meidän ehdottomat lempparit siitä asti, kun ne meille tuli. Ovat joka viikko vähintään kerran päällä. Pesty ollaan jo monesti, eivätkä ole menneet miksikään. Tilauksen mukana saimme yllätyksenä upean neulehupparin ja dinopipon! Huppari on myös täydellisen kokoinen ja lempiväreissäni :)
 Dinopipo on kokoa 51/53 ja mikäli ei enää kovin kylmiä kelejä tule, jää tämän käyttö syksyyn. Paita on Lindexin ja plussaa, että poikien puolelta löytyi tällainen ihanan kapea peruspaita. Koko on 98cm ja hihat jo lyhyet. 104cm koko meillä paidasta on myös, mutta se on hihoja lukuunottamatta väljempi.
 Vyötäröltä tähtihousut ovat todella napakat ja näinollen sopii todella hoikallekin. Lahkeissa on kumpparit, joten jäävät kivasti pussittamaan.
Huppari on kokoa 98/104 ja on juuri sopiva.

Kiinnostaako teitä tällaiset hoikan lapsen vaatepostaukset? Siis nimenomaan niin, että esittelen sellaisia merkkejä ja vaatteita, jotka sopii hoikalle.

12 comments:

 1. Kiinnostaa, koska meillä on samanlainen hoikkeliini kotona! :)

  ReplyDelete
 2. Juu kiinnostaa! Meilläkin on laihoja lapsia, ja omat luottomerkit onkin löytyneet, mutta uudet merkit kiinnostaa aina! Josko saataisiin teiltä uusia ideoita :D

  ReplyDelete
 3. Kovasti kiinnostaa! Musta tuntuu ettei tuolla pojalla pysy housut päällä vaipankaan kanssa saati sitten kohta ilman toppausta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mietin itsekin ennen kuin vaipat jäi pois. Kyllä me onneksi löysimme kivasti sopivia housuja.

   Delete
 4. Kiinnostaa, myös meillä hoikkeliinipoika jolle vaikea löytää etenkin housuja jotka pysyisivät päällä ja olisivat kivannäköiset vaikka vyötäröä pitää aikalailla kiristää..

  ReplyDelete
 5. Kiinnostaa täälläkin, luiseva 2v kun näyttää suorastaan surkuhupaisalle tiettyjen merkkien vaatteissa.

  ReplyDelete
 6. Meilläkin hoikkeliini ja nuo tähtihousutkin meinaa tippua jalasta. ;D Silti ne on tosiaan ainoita, jotka pysyy ilman kiristyksiä juuri ja juuri jalassa. Lähes kaikista housuista on vedettävä nauhat tiukalle tai nappikuminauhat kireelle. Toisaalta, ei haittaa, pääasia että on housut joita saa kiristettyä. :)

  Mutta siis mielläni minäkin luen teidän lempparihousuista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on 86/92 housut, jotka todella napakat vyötäröltä ja lahkeissa on eroa 98/104 kokoon vain n. 2cm, eli tuo pienempi koko on edelleen tarpeeksi pitkä ja samalla siis vyötärö on napakka. Isommissa housuissa on pari senttiä leveämpi vyötärö, mutta kyllä nekin jalassa pysyy :)

   Delete
 7. Kiinnostaa kovasti, mullakin on hoikka 2,5 v poika!

  t.L.

  ReplyDelete