15 Oct 2012

Winter part One

My son's winter so far, consists of two winter set. One is still on it's way and then we will have 3 in total. There will be two snowsuits and one set of pants and jacket. The snowsuits will be used mainly at daycare and the two piece at home + when very cold, during trips of shopping/visiting etc.
Here is our first set. The snowsuit has a couple of holes on the side of the leg, where the waterproof trim as ripped it through, but I am going to try and fix it and it should be fine.
Pikkumiehen talveen on tulossa kolme settiä. Yksi 2-os ja kaksi haalaria. Tässä on ensimmäinen setti ja pääasiassa tulee tarhakäyttöön. Oikean jalan lahkeen saumassa on pieniä reikiä, jotka ovat hankautuneet rikki sauman teippauksen kovuudesta johtuen, joten tämä haalari ei ole priima. Vinkkejä miten nuo voisi korjata? Ajattelin itse tekstiililiimaa..toimisikohan? 
Reiät ovat niin pieniä, ettei niistä kosteus varmaan läpi pääse, ellei istu vesilätäkössä, mutta kiva ne olisi korjata (niin ja näissä haalareissa ei kait ole koskaan tullutkaan niitä paikkakankaita :(, joten sellaista ei mistään saa).

Haalarin koko on 104/110 ja on juuri sopiva. Asusteina valkoinen olisi ihanin, mutta ei rukkasissa käytännöllinen, joten tähän yhdistetään valkoisen Fredriksonin pipon lisäksi Molon punaiset rukkaset. Tuo toinen pipo on myös Fredriksonin ja n. 20v vanha, veljeni perintöä. Lisäksi tähän tulee yhdistettyä ihan perinteistä mustaakin asustetta.

Ostoslistalla onkin vielä jotkut todella lämpöiset mustat rukkaset, muuten melkein kaikki asustepuolella on kasassa talveen.

4 comments:

 1. Tuo haalari on kyllä niin ihana! Meillekin yritin epätoivoisesti löytää tuota, mutta ei ollut onni myötä.

  ReplyDelete
 2. Meillä sama koko hommattuna :) Minä en ole vieläkään löytänyt mielestäni tarpeeksi kivoja asusteita tuohon :/ Aina ne on muka jotenkin liian vauvamaisia tai jtn. Karvahattu olisi ihana (kuten esim. teillä), mutta sälli ei oikein tykkää niistä :/ Ajattelin josko neuloisi itse jonkin pipon ja laittaisi vuoren, mutta saa nähdä saanko aikaan.

  ReplyDelete
 3. Ihan tulee joulu mieleen noista kuvista. Kävisivät hyvin vaikka joulukorttiin. :)

  Meillä on pojalle hankittuna kaksi takki+housut settiä, ja niillä ajateltiin pärjätä. Asusteet ovat vielä osittain hakusessa.

  ReplyDelete
 4. Hei! Oletko jo myynyt tai aiotko myydä kyseistä ihanaa haalaria? :) Täällä olisi yksi potentiaalinen ostajaehdokas! :)

  ReplyDelete