28 Oct 2012

Stars by Ticket

It still continues to be white around here and cold! We have been wearing snowsuits for the past 3 days now, I still hope we can go back to wearing other than snow gear for a bit before the winter comes in fully.

This time we tested our lovely Ticket Outdoor star suit(last year's model) and it was beautiful. It's baggy enough to fit in a woolen overall inside when it's super cold. The size is 98cm and my son is 100cm tall, as you can see it fits fine and most likely will do for the wintertime.

Vieläkin vaan on maa valkoisena ja miinusasteita mittarissa(aamulla -4)...itse meinaan jäätyä tuolla, kun ei ole kunnon varusteita. Pitääkin pikaisesti lähteä katselemaan kunnon toppatakkia(mikä on haastavaa, kun tuo maha rupeaa kinnaamaan normitakeissa, enkä halua maksaa itseäni kipeeksi ostamalla äitiystakkia, jota ei voi pitää synnytyksen jälkeen).

Pihalla me kuitenkin aamusella oltiin ja päästiin testaamaan Ticketin ihanaa tähtihaalaria. Kokona on 98cm ja malli on viimevuotinen. Haalari vaikuttaa sopivalta ja on myös tuolle hoikalle aika baggy, eli tuota käytämme enempi kunnon pakkasilla villahaalarin kanssa. Nyt alla oli vain trikoopaita, sukkahousut ja collegehousut.








Haalarissa on hyvä liikkuvuus ja tilaa tosiaan jää sisälle, ettei haalari ole ihan ihossa kiinni, joten varmasti on myös lämmin. 

Mitä mieltä olette tuosta koosta? Miltä se näyttää teidän silmiin ja luuletteko että menee koko talven? Pituuttahan pojalla on n. 100cm, mutta minusta tuo puku on Ticketin tapaan reiluhko.

Ja loppuun vielä muutama talvinen kuva...






14 comments:

  1. Mun mielestä toi näyttää hyvälle ja uskon, että mahtuu koko talven.
    Meillä on juuri sama puku ja samankokoinen jemmassa. Ostin sen pojalle (reilu 92cm) tähän talveen mutta on armottomasti liian iso, kuluisi vaan turhaan vääristä paikoista.
    Meille tulikin sitten käyttöön 92cm Molo Kids Polaris.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, uskon kanssa et menee koko talven, ellei nyt taas tule jotain kasvupyrähdystä. Tuo kokojuttu riippuu paljolti myös lapsen rakenteestakin, hoikalla kaikki tuntuu pussittavan ;).

      Delete
    2. Niinpä! Mähän ostin sen polariksen 98cm koossa ja tuntui hullulle et se 92cm polaris mahtuis 92,2cm pojalle mut se on reilu! Näistä D:n haalarinsovitus kuvista on ollu meille ihan hirveesti apua, mä arvelin jo silloin kesällä kun katselin sitä rainbow sovituskuvaa teiltä et taitaa olla meillä liian iso puku ja kuinkas kävikään :)

      Delete
  2. On kyllä kivan näköinen puku, ihanan pirteää punaista lisänä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Punaiset on juuri ihanat tuohon, kun on muutama punainen piste haalarissa. Pipoksi tulee kunnon pakkasilla punainen PO.Pin karvahattu :).

      Delete
  3. MÄ mietin jo ens vuoden haalaria. Nyt meillä on alkutalven käytössä viime talven ticketin 86cm haalari ja poika on sen n. 90cm pitkä. Lumikeleihin meillä on jemmassa Molon Polaris, mutta jotenkin tuo Ticketin kiiltävä pinta on niin helppohoitoinen ja pitää puhtaana niin haluaisin ehkä sen myös ensi talveksi. Mietinkin, että menisköhän se 98cm meille ens vuonna kun 92cm ois varmaan tänä vuonna sopiva. Onko tuossa teidän haalarissa muuten vielä ne ärsyttävän tiukat lahkeen- ja hihansuut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En osaa sanoa onko kireet, kun mies puki, muttei ainakaan valittanut ;). Tuskin siis mitenkään erityisen tiukat on. Uskoisin, että 98 olisi teille varmaan ensi vuonna hyvä, jos pituutta sen lähemmäs 100cm.

      Delete
  4. Jos D ei kasva kauheasti, niin voi mennä. Meillä neiti 02/08 oli viime vuonna pikkusen yli metrin ja sama haalari yksivärisenä viime vuoden mallisena oli kokoa 104. Meni koko talven villavaatteiden jne kera. Ja keväällä oli 110cm pitkä. Ja hihat alkoi ensimmäisenä jäädä naftiksi. Tuo tähtikuvio on kiva!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, jos ei tosiaan tule kasvupyrähdystä niin uskon kanssa et menee. Meillä kasvettiin nyt vuoden aikana vajaa 8cm, että jos sellainen 4cm talven aikana tulee, niin ehkäpä vielä puvulla pärjätään :). Tähti on ihana! ;)

      Delete
  5. Nyt vasta tajusin, että meillä taitaa olla pojalla liian iso haalari. On siis kokoa 98 kun jätkällä mittaa noin 92cm. Ois ehkä pitänyt ajoissa sovitella, mutta onpahan sitten vissiin ensi talvi valmiina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih...jos massaa löytyy pojalta, niin voi ollakin ihan ok. Meillä tuo kirppu olisi hukkunut kyllä tuohon jos pituutta olisi tuon verran, mutta lapset on niin erilaisia.

      Delete
    2. Nanna: meillä poika n. 90cm ja menee hyvin vielä 86, että voi olla melko iso tuo 98! :) Meillä ainakin välikausipuku 92cm oli vielä valtava tänä syksynä ja pidettiin suosiolla vanhaa 86cm siinäkin!

      Delete
  6. Tuli vielä mieleen, että toki riippuu merkistä, että onko 98 liian iso 92 senttiselle, koska meidän molo on 98cm ja poika 90cm ja se on musta tosi hyvän kokoinen, ei ainakaan pienempi vois olla. Samankokoiseen tiksuun taas hukkuis :)

    ReplyDelete
  7. Meillä Nöpöllä on uusi haalari (Ticksu) kokoa 104cm ja se on hyvä. Viime vuotinen 98cm menee juuri ja juuri. Tyttö on n.100cm.

    ReplyDelete