17 Oct 2012

Coaters, woolen jackets

I received an e-mail a while back from Coaters about these cool woolen jackets that replicate an animal. These are hand made in the USA, of 70% woolblend felt and are very unique. I am sure every child would love to own one of these. My son would look so gorgeous in one of these. ;).Sain hiljattain sähköpostia Hollantilaiselta Coatersilta. He teettävät aivan ihania takkeja 70% villasekoitehuovasta, jotka tehdään käsin USA:ssa ja jokainen takki on jokin ihana eläin. Hintaa näillä on n. 159€, joten ei valitettavasti meidän budjetilla pysty ostamaan, mutta aivan ihania nämä kuitenkin ovat, vai mitä mieltä olette?


Nettisivut ovat vain Hollanniksi, mutta jos takki kiinnostaa, niin kannataa laittaa vaikka sähköpostia. Tuo leijona on oma suosikkini, mistä sinä tykkäät? Facebook sivut löytyvät täältä, kannattaa kutkata, sillä siellä saattaa välillä olla kivoja tarjouksia.

5 comments:

 1. Ihania, mut ei mullakaan budjetti riittäis :)

  ReplyDelete
 2. Etsyssä näitä olen ihaillut kauan! Kettu on ollut haaveissa. Hmmm....

  ReplyDelete
 3. Oih, aivan ihania!
  Harmi vaan kun hinta ylittää meidänkin budjetin :/

  ReplyDelete
 4. Meillä on pojalla tuo lohikäärme ja leijona tytöllä. Ovat kyllä tosi ihanat ja keräävät paljon kehuja kaupungilla. Etsystä ne ostettiin reilu vuosi sitte. Tullit piti tietenkin maksaa, kun sitä kautta tilattiin, mut en muista paljon tuli silloin hintaa.

  ReplyDelete