24 Oct 2012

Baby's spring -sponsored by Ticket

We have received a couple of very lovely packets from Ticket Outdoor. One package had a cool wintersuit for the big guy and the other package that turned up yesterday, included a very cool spring gear for the little brother. 

Meille on kotiutunut pari huippuihanaa pakettia Ticket Outdoorilta. Yksi paketti sisälsi isommalle pojalle ihanan toppahaalarin ja eilen kotiutunut toinen paketti sisälsi tulevalle pikkuveikalle ihanan kevätsetin. Settiin kuuluu windfleece haalari, rukkaset, töppöset sekä ihana neulepipo.
Haalari on kokoa 3M/62cm, töppöset ja rukkaset 62/68 ja pipo 0. Nämä ovat hyvät juurikin lopputalvesta eli 2-3kk ikäisestä aina sinne kesään asti. Rukkaset ajattelin ottaa heti vastasyntyneestä käyttöön ja töppöset myös, jos eivät tipu jalasta.


Värinä on kaunis tummansininen, hieman ruskeaa sekä piristyksenä punaista.

Onko teidän vauvoilla ollut käytössä windfleece haalaria? Toimiiko hyvin ja pitääkö lämpimänä?
Kiva päästä testailemaan tällaista, mitä ei ole aiemmin ollut käyössä. 

D:n toppahaalarista otan kuvia, kunhan saan tuon sovittamaan sitä. Haalari tuli meille koossa 98cm ja on juuri sopiva tuolle 100cm pitkälle.

1 comment:

  1. Popin windfleece löytyy, nyt laitankin vauvan vaan Ticetin pussiin. Ja onpas lähtö kolmen kanssa nopeampaa..mukavaa loppu raskautta!

    ReplyDelete