29 Oct 2012

Mini Mini Rodini´s

I sorted out our baby clothes and put the bigger sizes away and just left the smallest ones in the maternity box. I also looked through our small Mini Rodini clothes I have saved or bought within the last 6 months and I have to admit, we have quite a nice collection for the little one ;).
Ylhäällä vasemmalla on onesiet/jumpsuitit koossa 56-74...tuossa on siis Biker, Bunny, Panda, harmaa sekä kaksi norsua. Panda haalareita on kaksi, kahdessa eri koossa.
Ylhäällä oikealla on bodyt koossa 56/62.
Alhaalla  vasemmalla on koko 68/74 ja alhaalla oikealalla pääasiassa 80/86, paitsi pantteri t-paita on 56/62 ja lovesquid body on 68/74.

Järjestelin tänään vauvanvaatteet kokoihin ja isommat koot siirsin äp-laatikosta Ikean kassiin säilöön. Äp laatikko täyttyi siltikin 50 ja 56 koossa, eli lähestulkoon kaikkea tarvittavaa löytyy vaatepuolelta ensalkuun. Samalla sitä tuli katsottua läpi lempimerkkini vaatteet, eli ihanat Mini Rodinit, joita olen jemmannut ja/tai ostanut viimeisen puolen vuoden aikana. Kovin paljon on ehtinyt muuttaa uusiin koteihin D:n jäljiltä, mutta sentään joitain ihania olen säästänyt.

Meille kyllä kelpaisi vielä noita vanhemman malliston rodineja sekä yksivärisiä bodeja koossa 56-74, etenkin musta, harmaa, keltainen ja t.sin bodyt, harlekiini kuosi sekä vanhempia t-paitoja.
Tarjoathan sähköpostilla, jos teidän jemmoista tuollaisia ihanuuksia löytyisi ;).

4 comments:

  1. Aivan upea kokoelma pikkuiselle. :)

    ReplyDelete
  2. Meillä on käytössä tällä hetkellä tummansininen 56/62 body, mutta ehtii varmasti mennä pieneksi ennen teidän vaavin syntymää, joten voin yrittää muistaa sut, kun se joutaa eteenpäin. Jos sua sitten vielä kiinnostaa :).

    Ja aivan ihana kokoelma <3!

    ReplyDelete