8 Oct 2012

Random stuff and little bit of clothes...

Life has been a bit hectic lately, so my posts have been mainly about clothes, not so much stuff. I work 3 days a week, but I am still quite tired everyday. On my days off I do shopping or my son stays home with me, so there isn't that much things I can do. The baby is moving quite a bit now, especially when I lie down, so I love to feel him moving around. In this post, there are some older images and some from yesterday and some new baby clothes we bought yesterday.

Päivät hujahtaa ohi vähän liiankin nopeasti. Hujahtaako teillä? Itse olen töissä "vain" 3pv viikossa, mutta olen silti usein niin väsynyt, etten jaksa keskittyä esim. blogiin eikä tunnu että kirjoitettavaakaan olisi muusta kuin vauvanvaatteista ;). Kovasti en ehdi juuri mitään ihmeellistä tekemään viikolla ja viikonloppuisikin aika menee hurjaa vauhtia, vaikka mitään ihmeitä emme teekään.

Muutama viikko sitten käytiin D:n kanssa ekaa kertaa ilman rattaita bussilla kaupungissa ja hyvin tuo jaksoi kävellä pidemmänkin matkan, toki piti välillä pysähtyä syömään ja käymään lelukaupassa :). Viikonloppuisin yleensä käydään mummulla kylässä, kirpputoreilla tai kaupoilla. Eilen D pääsi Papan kanssa Haralanharjun tornille eväsretkelle(tästä kuvia Papan kamerassa, enkä muistanut pyytää niitä itselleni) sekä iltapäivällä Ideaparkkiin jätskille ja vauvanvaateostoksille :).

Tarha sujuu hyvin ja välillä pidämme vapaapäiviä, kun itse olen kotona. Silloin yritämme kyläillä tai tehdä jotain muuta kivaa yhdessä. 

Miten muuten teillä, joilla pidempi ikäero lasten välillä, oletteko ottaneet isomman lapsen pois päiväkodista, kun pienempi syntyy? Me ajateltiin vaihtaa nykyisen n. 6h/pv 5pv/vkossa, 3pv viikossa päiviin, eli osa-aikaiseksi vauvan syntymän jälkeen. Koska D:n ryhmä on englanninkielinen ja se vaikuttaa varmasti myös siihen pääsekö hän englanninkieliseen kouluun ja eskariin, niin on sinänsä pakko pitää hänelle paikka tuolla ryhmässä. Ikääkin kuitenkin on sitten jo 4,5v, eli kaipaa omanikäisiä kavereita ja aktiviteetteja. Mietin kuitenkin, että tuo 5pv viikossa voi olla ehkä liikaa...en tiedä. Mitä mieltä olette?

Nyt sitten tällainen sekalainen kuvapläjäys...
Kaupunkireissulta palaamassa. Molon takki ja farkut on ihan lemppareita kyläily/shoppailuvaatteita.

Eilen Ideaparkissa :)

Viikonloppuna innostuttiin rakentamaan sohvalle auto/kolo mikälie ;).

Nuo Lindexin raitapaidat ovat aivan ihania. Meillä on noita mustana, turkoosina, sinisenä sekä punaisena ja niitä käytetään kyllä melkein joka päivä. 
Nämä paidat ovat siis Lindexin ota 3 maksa 2 osastolta ja ihanan slimmejä malliltaan, että sopii tuolle hoikalle. Koko paidoissa on 104cm.

Sitten eilisiä löytöjä Lindexiltä vauvalle. Minusta vauvapuoli on hurjan ihana ja kivasti on tuotu paljon valkoista, harmaata ja mustaa, jota D:n vauva-aikana ei tainnut olla ollenkaan. Tykkään kovasti hillityistä väreistä. Valkoinen ja vaalea harmaa on ihanan rauhallinen pikkuiselle vauvalle. Yöasuissa saa sitten olla enempi väriä ja niistäkin löytyy ihania juttuja.
 56cm ja 62cm yöasut.
A little bit of attitude ;). 

D halusi valita pikkuveljelle jonkin vaatteen ja valitsi nuo Muumi- housut. Kuva pepusta. Ne ovat kokoa 62cm ja tähtihousut kokoa 56cm.

Ihanaa vaaleaa...yökkäri kokoa 50cm ja valkoiset housut 62cm.


Lindexillä on muuten(tai vielä eilen oli) kaikki vauvaosaston vaatteet ota 3 maksa 2. Siksi mekin hamstrasimme jemmaan tarvittavia juttuja :)

Huomenna alkaa taas työviikko ja keskiviikkona tulee 24 raskausviikkoa täyteen! Ensi viikolla onkin yksityisellä ultra, joten pääsee taas pikkuveljeä kurkkaamaan.

Mukavaa viikkoa kaikille!

6 comments:

 1. Mukava kun kirjoittelit kuulumisia :) Jaksamista arkeen!

  ReplyDelete
 2. ihanii noi lastenvaatteet!!! :) http://tinttinen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Kyllä minä pitäisin jo tuon ikäisen sen 3pv viikossa hoidossa, varmasti Danskullakin on jo päiväkodissa omat hyvät ystävät jota tuskin sitten näkisin niin paljon jos olisi kokonaan kotona. Kuitenkin pienen vauvan kanssa olo on niin hidastempoista, että isommalla lapsella voi tulla kotioloissa aika pitkäksi, päiväkodista jo tuon ikäinen saa kuitenkin niin paljon irti ohjattujen leikkien ja pitkien ulkoilujen myötä. :)
  Minulla omat ystäväni joilla on samanikäisiä lapsia kuin Pinja nyt, eli 4,5 vuotiaita on nämä vanhemmat sisarukset ollut sen 3pv viikossa hoidossa kun vauva on syntynyt ja moni heistä on pitänyt ratkaisua todella hyvänä.

  ReplyDelete
 4. 3 pv viikossa kuulostaa hyvälle ja meilläkin niin tammikuussa.

  Mukavaa päivää ja raskautta..mä taas hereillä lähes koko yön..tällasta loppu on ja silti niin ihanaa..OLEN HULLU!

  ReplyDelete
 5. Itse olen ihmetellyt ihan samaa, että mihin aika oikein menee? Ehkä ruuhkavuodet-nimitys on oikein osuva, tuntuu, ettei ehdi tekemään mitään (ainakaan kunnolla).

  Ihania vaatteita! :)

  ReplyDelete
 6. meillä on melkein 5vn kanssa sopimus 10pv/kk päivähoidosta, suunnilleem 9-15. tulee sitten vaihdellen 2-3 päivää viikossa puuhailua.

  ReplyDelete