26 Oct 2012

Kids love snow!

I was awake most of last night...or did not sleep well and had to keep looking out the window every few hours. Maybe the first snow was the reason to keep me up because it snowed all night! So you can imagine, we were covered by a white blanket this morning. I am NOT keen on the cold and snow, but KIDS absolutely love it! My son even asked if Santa Clause was coming today because there's snow ;).

Well, what a perfect day to wear winter gear for the first time!

En juuri nukkunut viime yönä. Yleensä nukun ihan hyvin ja käyn vain usein vessareissulla, mutta nukahdan silloinkin hyvin. Ehkä aiheuttajana oli ulkona satava lumi....sitä satoi koko yön! Aamulla oli siis täällä Tampereellakin aika reilusti lunta maassa ja mittarissa -4C. En itse tykkää yhtään kylmästä(ehkä siksi ettei mulla ole sopivia vaatteita näille keleille), mutta lapset sitä näyttävät rakastavan. D hihkui heti sängystä noustuaan ja kysyi tuleeko joulupukki tänään, kun on luntakin ;).

Mikä täydellinen päivä korkata toppahaalarikausi!


Kuvat on otettu alkuillasta puhelimella Instagramia käyttäen. Haalarina Mini Rodini 104/110, rukkaset Reima, pipo PO.P ja kengät Kuomat.

Jokos teillä kaivettiin topat esiin?

1 comment:

  1. Kyllä ensilumessa vaan on sitä jotain! IHANAA!
    Eilen kaivettiin kevyttopat ja tänään ihan haalarit. Aivan upea päivä! :)

    ReplyDelete