27 Jun 2013

Cool boys

Hot hot days. Today we walked to the center to get a package from Gugguu. I bought D a tank top in yellow and black sweatpants(too hot to wear now). The top was nice and slim for my thin boy, so the size 110 for him was perfect. The storms are coming so rest of day we will be waiting to hear thunder and see lighting. 
My boys ♥

Kuuma!!! Ei kyllä yhtään tee mieli tehdä mitään, kun hiki virtaa ja suihkussa saa juosta viilentymässä. Tänään käytiin postissa ja haettiin Gugguulta paketti. Tein pienen tilauksen alesta, jotta saadaan testata uusi suomalainen merkki. Toppi on ainakin ihanan kapea ja sopii hoikalle täydellisesti. Meille koko 110 on passeli. Tilasin myös mustat collegehousut, mutta niitä ei olla vielä tässä kuumuudessa kokeiltu. Onko teille rantautunut Gugguuta?

Lindexin alesta ostin vauvalle aurinkolasit ja eilen saapunut MiMan body pääsi kokeiluun...on mun pojjaat vaan aikas cool ;). (Kotona sitten ollaankin nakupellejä).

Nyt odotellaan koska meille rantautuu ukkonen ja salamat(toivottavasti ohittaa meidät) :D. 

Kyllä tämä kesä on mennyt hurjan nopeasti! Kohta on jo Heinäkuu ja sitten alkaakin taas tarhaelämä....Mutta on kyllä ihana saada nauttia pojista kotona, vaikka välillä onkin raskasta. Helsingin reissu olisi vielä edessä ja sitten saamme harvinaisia vieraita Englannista. Onko teillä loppukesälle suunnitelmia?

D:n valkoinen toppi Mini Rodini, shortsit Soft Gallery, sandaalit Livie & Luca, aurinkolasit Tiger.

No comments:

Post a Comment