2 Jun 2013

Packing

Tomorrow we will leave for Stockholm, so I have started packing today. I hope we can fit everything in one hiking backpack, looks unlikely, but I am hoping for the best. I won't be updating the blog while in Sweden, so I will write a post once we get back. Have a great week!

Huomenna lähdemme Tukholmaan, joten aloitin tänään pakkaamaan. Sain rinkan lainaksi veljeltäni, toivottavasti sinne mahtuu meidän kolmen tavarat. Näyttää hieman epätodennäköiseltä, mutta katsotaan :). Ruotsista käsin en päivitä blogia, joten toivotan kaikille oikein hyvää ensi viikkoa ja palaamme reissupostauksen kera sitten seuraavalla viikolla.

Apurit vauhdissa :D

Innokas reppuilija ♥

Tämä apuri on oppinut tarttumaan leluihin ja nyt osaa kurkoitella ja kosketella leluja.


Soon moro!

11 comments:

 1. Lähdettekö Helsingistä vai Turusta? :). Me risteillään huomenna Helsingistä Tukholmaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turusta lähdetään uudella Viking Gracella :)

   Delete
  2. Niin ja teille oikein mukavaa matkaa! :D

   Delete
 2. Mukavaa reissua! Me risteillään Helsingistä Tukholmaan Siljan väreissä huomenissa ;) Ja lähden lähes samanikäisten kanssa kun teillä, mutta saamme toisen lapsen kummin mukaan. Pakkaaminen vaatii kyllä ajattelua, kun ei voi itse kantaa kaikkea ja pitää pakata 9kk ikäiselle ruokaa ja vaippoja ja vaatteita x-määrä, jos sotkee itsensä ja äidin... 5-vee pärjää jo vähemmällä ja vetää itse laukkunsa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukavaa reissua myös teille! :D Onneksi tuo menomatka on käytännössä vain nukkumista ja aikaisin heräämistä. Tulomatkalla olemmekin päivälaivalla, eli koko päivän tuolla Gracella ja silloin sitten ehtii paremmin laivaankin tutustumaan. Pakkaaminen on myrkkyä, varmasti jotain unohtuu, mutta kunhan tärkeimmät muistaa niin muita saa sitten paikanpäältä :).

   Delete
 3. Voi miten suloisia lapsia :)

  ReplyDelete