19 Jun 2013

Petit Crabe - Summer essentials

Petit Crabe UV swimwear is Danish design made from Italian Öko-Tex facric of the highest quality. It is breathable, quick-drying and has a perfect balance between light weight and elasticity, which makes it very comfortable to wear. The fabric offers excellent UV protection and is certified with the strict UV Australian Standard AS/NZS 4399:1999. 
The swimsuits consists of:
80% polyamide, 20% lycra.
Colored swimwear; sun protection UPF 50+
Swimwear with white stripes; sun protection UPF 40-50+

Both my boys received swimsuits from Petit Crabe. We have not been able to test them yet, but will do when the weather gets hot again. We are planning on going to the sand dunes in Pori this summer, so these suits will be very much needed there. The suits are not only protecting from the sun, but are also great looking :).

 Tanskalainen Petit Crabe valmistaa UV uimapukuja korkealaatuisesta, Öko-Tex- merkitystä Italialaisesta kankaasta, jonka laatu on huippuluokkaa. Kangas on hengittävää, nopeasti kuivuvaa ja erittäin mukavan tuntuinen päällä. Kankaan UV suoja on erinomainen ja on saanut tiukan Australialaisen AS/NZS 4399:1999- sertifikaatin.
Uimapuvuissa on 80% polyamidia ja 20% lycraa.
Värilliset uimapuvut ovat UPF 50+
Raidalliset uimapuvut ovat UPF 40-50+.

Me saimme Petit Crabelta molemmille pojille puvut. Vauvalle tuossa yläkuvassakin näkyvä kokohaalari tähdellä ja D:lle sen viereinen raitapaita ja yksiväriset housut. Nyt odottelemme helteitä ja rantakelejä, jotta voimme ottaa puvut käyttöön. Sunnitelmissa on myös käynti Porin Yyterissä, joten siellä jos missä aurinkoisella kelillä tarvitsee hyviä suojapukuja. Mallisto on laaja ja sieltä löytyy kaikenlaista ihanaa :).Petit Crabea myy heidän oman nettikauppansa lisäksi mm. Scandinavian Minimall, IglooKids sekä House of Kids. Täydellisen listan jälleenmyyjistä löytää merkin nettisivuilta.4 comments:

  1. No nyt on hienoja uv- uikkareita! Mä oonkin miettinyt että mistä sais kivan näkösiä, reiman uv:t ei oikein nappaa... Kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että tykkäsit! Minuun nämä iski heti kun näin, todella kivoja on ja laadukkaan tuntuisia, ei mitään liruja. Harmi ettei mihinkään etelään päästä näitä testamaan, mutta toivotaan suomen kesästä edes hieman helteistä, jotta näitä voisi rannalla käyttää :).

      Delete