20 Jun 2013

Nikon 1 J2

New camera!! (again). I hate hate hate the quality of our older digital cameras and I hate to take out the big Canon dslr all the time, so I needed to find something good but small. Luckily for me, most brands have brought out these mini versions of a dslr, so I opted for the Nikon 1 J2 based on reviews online. I chose pink and it arrived today. So far I am happy with it, still need to learn to use it more, but the quality is much better than the older digital cameras.


Uusi kamera!! (taas). En yhtään tykkää meidän pokkareiden kuvanlaadusta enkä useinka
an jaksa raahata järkkäriä mukana pihalla, joten tarvitsin jotain hyvää mutta pientä. Onneksi nyt on markkinoille saapunut ns. minikokoiset järkkärit ja valitsin näistä Nikon 1 J2 kameran. Luin kamerasta arvosteluja ja hinta-laatusuhteeltaan mielestäni paras valinta. Väriksi valitsin pinkin ja kamera saapui tänään. Muutamien koekuvien jälkeen olen todella tyytyväinen, mutta vielä pitää opetella kunnolla kameran käyttö. Saankin harjoitella nyt juhannuksena, kun lähdemme pääkaupunkiseudulle loppuviikoksi.



Löytyykö muilta samaa kameraa? Kokemuksia?

Oikein ihanaa juhannusta kaikille!

7 comments:

  1. hyvältä näyttää kuvat ja minkä hintainen oli?

    terkut vauvalle ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Netanttilassa oli 399€ kun muualla sama 699€, joten kohtuuhintainen. Tässä tuli mukana kaksi objektiiviakin.

      Terkut myös sinne ja oikein hyvää jussia!

      Delete
  2. Mulla on Nikon 1 V1, aika saman näköinen, mutta jotain eroahan noissa lienee :D Olen tykännyt kyllä! Hauskaa juhannusta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuota V1 katsoin myöskin, mutta jonkin verran oli eroja ja niiden pojjalta valitsin sitten tämän J2 :). Kiva kuulla että olet tykännyt! Ja Kiitos samoin!

      Delete
  3. Mulla on tuo, mutta sen jo tiesitkin ;)

    Kivoja kuvia olet ottanut kun katsoo noita uusimpia postauksia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tää on kyllä tähän mennessä ollut tosi hyvä ostos :). Ja kiitos, vielä on kuvien ottamisessa opettelemisen varaa, mutta ainakin tämä kamera ja kuvien laatu voittaa pikku pokkarit mennen tullen.

      Delete
  4. Minulla myös V1 ja oikein tyytyväinen olen ollut. Tosin vielä on opettelemista käytön suhteen, mutta huima ero verrattuna edelliseen pokkariini.

    ReplyDelete