28 Jun 2013

Silverjungle mail

Bright bright day as we got some lovely bright yellow mail from Silverjungle. D got shorts, hoodie and hat and they are soooo cooool! Don't believe me? Look at yourself :).

Me saimme tänään ihanan kirkasta ja keltaista postia Silverjunglelta. Saimme D:lle keltaisen tähtihupparin, mustat tähtishortsit (molemmat 98/104, eli ovat reilua mitoitusta) sekä keltaisen pipon. I'm in love!! :D. Nää on niin ihania, jos et usko, niin katso itse ;).Meillä on ollut Silverjunglen vaatteita aiemmin eikä niistä ole mitään pahaa sanottavaa. Mustat sekä punaiset tähtihousut on meillä edelleen kovassa käytössä. Ne on meillä olleet monesti tarhassa, keväällä/kesällä pihalla eikä niissä ole mitään isompaa käytönjälkeä. Onko teillä ollut merkin vaatteita?

Silverjungle haluaa tarjota lukijoilleni -10% jo alennetuista tuotteista koodilla blogi10! Nyt kannattaa käydä shoppailemassa :).

7 comments:

 1. Meillä on myös tuo keltainen huppari ja pipo. Tykkään! :)

  ReplyDelete
 2. Meillä mustat tähticolleget ja vielä käyttämättömät. Mielestäni naftia ja kapoisaa mallia, muutoin näyttää kivoilta. Oon todella pettynyt asiakaspalveluun. Itse sain tiedustella toimitusta useampaan kertaan ja lopulta 3kk päästä paketti saapui(sekin soiton jälkeen).
  Nuo keltaiset näyttää tosi kivoilta, mutta en taida enään uskaltaa tilata sieltä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kapeaa on joo, muttei mun mielestä liian. Meille täydelliset tuolle hoikalle(kerrankin).
   Harmi että on huono kokemus asiakaspalvelusta :/, ehkä on ollut jotain ongelmia sähköposteissa/tilauksissa tms...suosittelen kuitenkin kokeilemaan uudelleen, on nuo keltaiset sen arvoisia :)

   Delete
 3. Aaaapua miten ihana toi keltainen huppari!!!!

  ReplyDelete
 4. Oooo ihana keltainen huppari!

  ReplyDelete