24 Jan 2015

Birthday boy!


Meidän pieni, pippurinen, minimiehemme täyttää tänään kaksi vuotta! Päivä osui täydellisesti lauantaille ja pidimme siis tänään juhlat sukulaisille ja kavereille. Pikkuherra oli päivästään niin innoissaan että simahti juhlien jälkeen sohvalle isoveikan viereen ♥.

Lahjoja tuli jonkin verran, englantilaisia kirjoja toivoimme, joten niitä tuli muutamat. Potkupyörää toivoimme O:lle myös ja englannin suku osti O:lle sellaisen, kävin sen itse hakemassa Toys R Usista. On kuitenkin sen verran vielä iso (10 tuumaa) että sopiva varmaankin sitten kesällä, kun muutenkin olisi käyttöön tullut. Lisäksi autohullu poitsu sai Cars- duplosetin, autokirjan ja muutaman leikkiauton, muumimukin sekä Planes Dusty kylpylelun. 

Maanantaiksi on varattu lääkäriaika, jossa katsotaan mitä kasvun suhteen tehdään vai tehdäänkö mitään. Veikkaan pituudeksi n. 82cm, mikä tarkoittaa että puolessa vuodessa on tullut 2cm kasvua. Painoa luulisin ehkä olevan 9,5kg maksimissaan. Eli O on tosi pikkuinen. On kuitenkin iloinen ja erittäin ketterä ja omaa vahvan tahdon :).

Niin se meidän toinenkin vauva on jo niin iso poika että oikeain haikeus tulee kun niin nopeasti kasvavat :/.

6 comments:

 1. Onnittelut 2-vuotiaalle! Täällä toinen pikkuinen tulee noin puolen vuoden päästä perässä. Pituutta nyt 76cm ja paino ylitti kotivaa'alla juuri 9 kg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥. Onneksi meidän poitsu ei ole aina mini tässä maailmassa ;).

   Delete
 2. Paljon Onnea! Meidän ikätoveria juhlitaan parin viikon päästä. Kotimitat ovat 90cm ja 14,5kg. Ja häntä sanotaan pieneksi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥. Minusta ei ole lainkaan pieni :D. Meidän D oli 2v:nä 86cm ja hän oli siinä normaalimittojen alaosassa, eli kaiketi tuo 90cm on vähintäänkin normaali ellei + käyrän pituus ;).

   Delete
 3. Kiitos vielä ihanista herkuista ja onnea pikkumiehelle ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun kävitte, oli kiva nähdä pitkästä aikaa! :) Kiitos ♥.

   Delete