18 Jan 2015

Bobo Choses SS15

Kevään mallistot tulevat kauppoihin vauhdilla. Molo Kidsin ensimmäinen droppi on ollut myynnissä jo jonkin aikaa ja viime viikolla tuli odotettu Bobo Chosesin eka droppi. Meillä oli aikanaan paljonkin Boboa, kun Dansku oli 2-3v. Silloin laadussa oli paljonkin ongelmia ja koot heittelivät kovasti. Meiltä löytyy edelleen muutama todella vanha Bobon vaate, joita en vain ole raaskinut myydä pois. Toivottavasti menisi O:lle vielä kesällä.

En ole oikeastaan juurikaan Boboa ostellut, muutamia yksittäisiä vaatteita vain alesta joskus tilannut. Nyt mallistossa oli sen verran kivoja juttuja, että pistin muutaman tilaukseen.
O sai collegepaidan ja t-paidan ja D:lle tulee vesimelonitoppi. Hieman jäi shortsit ja housut kaivertamaan, mutta ehkä me pärjätään ihan perus H&M/Lindex shortseilla kesä ja Englannista varmasti tulee ostettua Nextiltä ja Gapiltä jotain kivaa, niin saa nuo yläosat Bobolta kelvata. Veikkaampa kuitenkin, että nuo paidat, jotka otin koossa 2-3, on ihan liian isoja O:lle kesällä, jos vastaavat 92/98 kokoa :/. Mittaa kun meidän 2v kirpulla on n. 80cm!

Viikon päästä juhlimme 2v synttäreitä...kuinka aika on taas mennyt hurjaa vauhtia! 

Oletteko te sortuneet ostamaan uusia Boboja? Entä onko vanhoissa jotain mitä on ollut pakko säästää?
Tässä on kuvat meidän lemppari Boboista. Vasemmassa kuvassa on meillä edelleen jemmassa olevat aasitoppi ja tähtileggarit. Kuvassa D on vajaa 2v. Oikeassa kuvassa D on 2,5v ja jätskit on harmisti jo aikaa sitten myyty :/.

No comments:

Post a Comment