30 Jan 2015

A bit of Rodini

Mini Rodini on yksi merkeistä, joiden mallistoja odotan innolla, kuten varmasti moni muukin ;). Joka kerta meille löytyy jotain kivaa ja toki myös tälläkin kerralla. 
 Pico- takit ovat todella suosittuja, mutta meidän hoikille pojille en oikein näitä ole ostanut. O:lla oli vaaleansininen, joka vielä syksyllä oli liian iso pidettäväksi koossa 80/86. Myin sen eteenpäin, kun en jaksanut jemmata. Nyt päädyin kuitenkin ostamaan molemmille takit, O:lle mustan ja D:lle beigen. Katsotaan nyt kuinka nuo istuu. D:lle luulisin että istuu jo ihan hyvin ja tuon koon luulisi olevan juuri sopiva. O:lle tiedän että on vielä iso ehkä kevään, mutta josko syksyllä sitten parempi.
 D:n kaapista on lähtenyt kiertoon nyt paljon 110/116-116 kokoista vaatetta huppareita myöten, joten tilasin hänelle tuon mustan french terry- hupparin. Lisäksi yhteiseksi pojille otin tuon krokolippiksen. Saa nähdä kummalle istuu paremmin :).
Myöskin karttatoppi lähti tilaukseen ja hieman jäin t-paitaa miettimään samassa kuosissa. Alepuolelta ostin gorilla- hupparin sekä harmaan colleget hieman isommassa koossa. Toivottavasti eivät kuitenkaan mitään älyttömän isoja olisi :). Ihastuin nyt vasta tuohon gorilla kuosiin ja O:kin sai sitä kuosia housut...parempi myöhään kuin ei milloinkaan, oikeasti, tuo on tosi ihana kuosi livenä!

Kotiutuiko teille uutta Rodinia? Ja jos, niin mitä? :)

10 comments:

 1. Mä mietin meidän pojille mustia Picoja, tosin pienemmälle hihan pituuden perusteella 92/98.. Saa nähdä onko sit ihan jättejä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä O melkein hukku tohon 80/86 kokoon kun pituutta oli sen 80cm ja eipä nyt ole kasvanutkaan paljoa, niin varmasti on edelleen reilu :D. Mutta onpa sitten pitkäikäinen ;).

   Delete
  2. Apua.. :D No sithän sen näkee miten meillä hukutaan. Mä en tiedä onko pienemmällä jotenkin rotevammat hartiat ja pidemmät kädet kun oon hänelle jemmannut isommalta tosi reilukokoisen t2h plain rainin 74cm koossa ja se oli isommalla käytössä vielä tosi sopivana joskus melkein 2v iässä ja nyt näyttää et siinä olis hihat aika naftit tälle pienemmälle jo vajaat 1v 3kk iässä :/

   Delete
  3. Katotaan kuinka käy :D. Musta noi on sen verta reiluja et vastaa sitä isompaa kokoa, eli 92/98 vastaisi vähintäänkin sitä 98cm.

   Delete
 2. Mä tilasin tytölle Picon ja oisin halunnut pienimmällekin, mutta tuon koon takki jäi ostamatta. Raukka taitaisi vielä hukkua siihen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Picot on ihania, kunhan vaan sopivia päällä ja harmisti meidän lapset niihin hieman hoikkia ollut, mutta katsotaan toimiiko ne nyt :).

   Delete
 3. Lippiksia ja picoja , muutama muukin croco :) Tyttö jäi vielä odotteleen delfiinejä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Krokot oli ihania myös ja delfiinejä odotan minäkin, sopii O:lle kivasti ne siniset :).

   Delete
 4. Meidän pojalle lähti pico mustana ja krokoshortsit ja tuo samainen karttahihaton! Tilausta odotellessa 💗

  ReplyDelete
 5. Hmmm... Meille lähti karttatopit valkoisena kahdessa eri koossa, keltaiset karttalgesut, harmaa huppari, musta huppari, musta pico. Kakkosdroppia odotellen :D

  ReplyDelete