1 Jan 2015

Happy New Year!


Haluan toivottaa kaikille teille oikein ihanaa uutta vuotta 2015 ja toivon jokaiselle onnea ja iloa! 

Meidän kulunut vuosi on ollut haikea, raskas, kiireinen, mutta myös ilon täyteinen. Menetin rakkaan ihmisen, kotiäitiys väistyi opiskelujen tieltä ja pienin meni tarhaan, ostimme oman asunnon, muutettiin ja rempattiin. Tein ensimmäisen työharjoitteluni ja vein syksyn opiskelut kunnialla loppuun asti hyvin tuloksin. Nautin suunnattomasti etäopiskelusta ja tajusin että se sopii minulle täydellisen hyvin.

Tämä vuosi tuo tullessaan pitkät työharjoittelut heti vuoden alusta aina toukokuun loppuun asti. Pieni mies aloittaa päiväkodin tänä vuonna kokopäiväisesti, vaikka pidän häntä lyhyempää päivää aina kun olen kotona. Kesällä toivomme pääsevämme pitkästä aikaa reissuun Englantiin ja syksyllä meidän iso pieni mies aloittaa koulutaipaleensa ensimmäisellä luokalla! Syksyllä aloitan myös koulussa osaamisalaopinnot, joten vuodesta tulee varmasti aika rankka. Toivon kuitenkin että vuoteen mahtuu paljon iloa ja onnea sekä rentouttavia hetkiä!

Blogin saralla yritän parhaani panostaa enempi, olen miettinyt blogin nimen muuttamista, koska ei ole pelkästään vaatteita ollut pitkään aikaan. Joten jotain muutosta toivottavasti on luvassa. Voisin myös enemmän kirjoittaa arjestamme opiskelujen, tarhan ja eskarin osalta.

Mutta nyt jatkamme vielä lomailua viikon verran, ihanaa!!

1 comment: