21 Jan 2015

Orange shock!

Ostin Marraskuun alussa Kuopuksesta D:lle tämän ihanan Molon Orange shock- haalarin, koska takin + housun lisäksi on hyvä olla myös haalari. Tämä on kokoa 122cm ja oikein passelin kokoinen n. 117cm mittaiselle.
Haalarissa parasta taitaa olla tuo väri, kirkas oranssi! Väri ei kuitenkaan ole mikään neon- väri vaan ihan puhdas, kirkas oranssi. Meillä on haalarin kaverina ollut Jonathanin lämpimät rukkaset sekä Molon kypärämyssy. Molemmat väreiltään harmaat, jotka hieman tasapainottaa haalaria ja tuo harmaat heijastimet esille. 

Kuten kuvista näkyy, meidän 6,5v on oikea rymyeemeli ja lumikasat on ehdottomia lemppareita. Eilen laskettiinkin vauhdilla tätä jäistä kasaa alas ja toistaiseksi haalari on kestänyt rymyämisiä ilman reikiä tai viiltoja tai suurempia tahroja.

Olen ostanut ensi talveksi jemmaan 128cm  haalarin, mutta saa nähdä kelpaako haalari enää ekaluokkalaiselle. Itse ajattelin sen sopivan hyvin ns. kotikäyttöön, eli koulun ulkopuolella rymyämiseen jne. Toivotaan että kelpaa ;).

Onko teidän eskarilaisilla vielä haalari? Entä suostuuko ekaluokkalainen laittamaan haalarin kouluun/kotona?

15 comments:

 1. Ihanan värikäs haalari :)

  ReplyDelete
 2. Onko noi Molon kypärämyssyt hyviä? Onko mitään tuulensuojaa korvilla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollaan tykätty joo ja on näillä pakkasillakin pitänyt lämpimänä. Meillä D:lle menee sekä 1-2 että 3-5 koot ja tuo pienin koko on O:lle liian iso, eli minusta ovat reilua. Tuulensuojaa ei taida olla, mutta sisällä lämmin fleece, ulkopuoli villaa.

   Delete
 3. Meillä on tuo sama puku (oon tainnut jo sanoakin), nyt ei vaan hetkeen ole ollut päällä kun vilukissa ei tarkene sillä kolmenkympin pakkasilla. Aivan ihana väri ja puku muuten. Alesta en tällä kertaa sitten jemmaillut, luulen että se 116 vois mahtua vielä hetken ensi talvena. Veikkaan pojan pituudeksi kyllä juurikin jotain 117, mutta toivossa on hyvä elää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huh, onko teillä noin kovia pakkasia? :O Apua! Meillä molemmat tarjenneet näillä pakkasilla, tosin emme ulkoile jos mittari näyttää lähelle 20...eskarissa ulkoilevat ainakin näillä 15 pakkasillakin eikä ole kylmyyttä onneksi valitellut :). Mua nyt hieman harmittaa kun menin ja ostin tummansiniset haalarit ensi talveksi, kun tykkään niin kovasti noista värikkäistä :D.

   Delete
 4. Hei,näyttää paremmalta tuo väri kuvissasi,mitä kauppojen sivuilla��.Onpa tosiaan kiva!Meillä ei enää tänä vuonna ekaluokkalainen suostu haalaria laittamaan.Eskarissa alkoi jo vähän olla vääntöä sen pukemisesta.Aikamoinen harppaus näkyy käyvän eskarivuoden ja ensimmäisen kouluvuoden välillä,en itsekään enää osaisi kuvitella lasta haalarissa.On jotenkin niin paljon isompi kun vielä viime vuonna.Mutta haalari on kyllä ihan paras ulkoillessa.Toivotaan että teillä olisi sille vielä ensi talvena käyttöä ��!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, väri on todellakin ihana, kauppojen kuvissa näyttää hailakalta, mutta on kivan kirkas. Mä veikkaan et toi meidän poitsu vois haalaria hyvin pitää ihan kotona pulkkamäessä/rymytessä ja luistelemassa, mutta saa nyt nähdä miten asia sitten oikeasti on :D. Toivossa on hyvä elää ;).

   Delete
 5. Meillä kanssa 08, mutta tyttö. Kotipihassa pitänyt haalaria, joka kylläkin jäi pieneksi. Tuskin enää ostan, koska niitä on vaikea löytää koossa 140.... Meillä oli nyt 128, ja neiti 130 cm about. Pitäisi kyllä, koska nytkin eskarissa muillakin tytöillä ollut, pojilla ei.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, oon huomannut kans et eskarissa suurimmalla osalla tytöistä on haalarit, pojilla enempi kaksiosaisia, mutta on siellä haalareitakin käytössä, kuten meillä. Meille riittää 7v:lle ens talveks 128 :D.

   Delete
 6. Meidän eskarilaisella on haalari Ticketin 128cm ja ensi vuodelle 134cm kun on koululainen. Toivon vaan että pienempi haalari menisi tämän loppu talvenkin, kasvu on aika valtaisaa yhä...Tuleva koripalloilija. Pikkuveli taas käyttää kokoa 116cm (sama haalari joka oli esikoisella kun oli kolmen vanha). On ne veljekset erilaisia meillä niin kuin teilläkin.

  Mia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on nyt viime vuoden aikana vasta ruvennut tulemaan kasvua enempi, ei kuitenkaan mitään isoja pyrähdyksiä, mutta tosi hyvin kuitenkin. Saa nähdä jatkuuko samana, siltikin luulisi tuon 128cm menevän ensi talvena, tuskin kuitenkaan 10cm kasvaa siihen mennessä :).

   Delete
 7. Niin ja pikkuveli on viisi...

  Mia

  ReplyDelete
 8. Meillä 3-luokkalainenkin suostuu vielä käyttämään haalaria kotioloissa, tätä ei kyllä tietysti kavereille voi myöntää :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa! Haalarit on kyllä parhaita, varsinkin jos lumessa paljon touhutaan, kiipeillään ym. :)

   Delete