15 Feb 2011

A and B

Angulus + Bisgaard.
Saapuivat tänään.
Ihanat ovat.
Molemmat.
 Angulukset vaikuttavat hieman pienemmiltä kuin Bisgaardit.
Emme ole vielä kokeilleet.
Bisgaard.

Molemmat kokoa 25.
Molemmat House Of Kidsistä.
En tajunnut, että postarit olisivat olleet yli 20€, sillä tilauksessa oli kaksi postivaihtoehtoa 99dkk sekä 180dkk. Valitsin tietty tuon 99dkk, kun en osaa tanskaa enkä tiennyt mitä sen kohdalla lukee.
Mutta nuo kengät tulivat siis tuolla 99dkk postareilla.
Eikä kukaan mitään sanonut/kysynyt.

Eli olisiko nuo niin, että 99dkk on normaali, rekisteröimätön "kirje" ja 180dkk rekisteröity paketti?!

5 comments:

  1. Juuri noin. Eli halvempi tulee ikäänkuin maksikirjeenä ja kalliimpi seurantakoodillisena postipakettina. Mä oon isommatkin lähetykset tilannut tuolla halvemmalla maksulla, ja tosiaan vaikka millaisen satsin sillä saa tulemaan. Riskinä tietty se, että jos paketti häviää, on sitä kovin vaikea jäljittää.

    ReplyDelete
  2. Hyvä tietää tuo postimaksu-homma. Mä en jotenkin tajunnut, että olisi voinut myös valita tuon halvemman kirjeen. Ens kerralla sitten ;)

    ReplyDelete
  3. Meillekin postipoika kiikutti aamulla samasta paikasta paketin. Sinne se jäi odottelemaan työpäivän päättymistä... Minäkin olin valinnut tuon halvemman vaihtoehdon, mutta liikkeestä tuli viesti, että täytyy vaihtaa kalliimpaan pakettiin, koska tilaus painaa yli 2 kg (paketissa tuli kolmet kengät). Hyvät oli kyllä alennukset, joten mukisematta maksoin. :)

    ReplyDelete
  4. Hienot kengät.:)

    Blogissani on sinulle jotain.;)

    ReplyDelete