17 Feb 2011

Sunny Day Thursday

Tänäänkin on niin ihana aurikoinen päivä. Pakkaset saisi kyllä jo loppua.
Eipä tuosta säästä voi juurikaan nauttia.

Pikavisiitillä kävimme keskustassa, mutta on tuolla ihan liian kylmä odotella bussejakin.

Kotiin tullessa leikimme ensimmäistä kertaa Lucky Boy Sundayn nukella, josta riitti paljon iloa :) 
Danskulla tosin on toinen silmä mustana, kun perjantaina lipesi sängystä ja kolautti silmäkulmansa. On kyllä jo paranemaan päin, mutta hurjan näköinen.

Aurinkolasit on meillä ihan must- juttu, niimpä niitä pidetään sisälläkin usein.





Housut Molo Kids 92cm, huppari Popupshop 2-3v.

Eilen ei ollut my lucky day, sillä sain sakot....itseasiassa TOISET sakot 24h sisään!
Ekat sain sairaalan parkkipaikalta, jonne pysäköin merkin eteen auton, mutta eihän se parkkialue siitä alkanut vaan merkin jälkeen.
No oma moka.

Eilen aurattiin meidän parkkis, joten päätin ystävällisesti jättää autoni tien sivuun.
Tien sivussa on pysäköintikielto merkki parittomille päiville ja eilenhän oli parillinen päivä. Mutta enpäs tiennytkään, että vuoropysäköinti tulee voimaan vasta klo. 08 aamulla, sakko oli kirjoitettu 07.19! Että ottaa pannuun!! Mainittakoon, että en ole "normaali" sakon saaja ;)

Soitin tästä huoltoyhtiöön ja kerroin, että harmittaa tosi paljon, kun tein hyvän työn ja siirsin auton ja sain siitä sakot. Pahoittelivat kovasti asiaa ja lupasivat yrittää jotenkin korvata tuon.

Kävin myös tätiäni katsomassa toissapäivänä. Hän on jo tajuissaan ja mitä ilmeisemmin ymmärtää puhetta ja tunnistaa kaikki. Ei kuitenkaan pysty puhumaan(toistaa ta- tavua vain, eli yritys on kova). Eilen maistoi ensimmäisen kerran velliä, eli nieleminen on tullut takaisin. Oikea puoli on halvaantunut täysin, vasen puoli toimii. Onhan se todella hurjaa, toivon kovasti, että kuntoutus auttaa.

Mukavaa loppuviikkoa lukijoilleni!

2 comments:

  1. Tsemppiä kovasti tädillesi! Onneksi tilanne näyttäisi hänen kohdallaan olevan kuitenkin paranemaan päin.

    Meillä kanssa nuoremmalla pojalla (nyt 5.v) on aurinkolasit aina olleet tosi pop! Pitäisi niitä vaikka ihan yötä päivää, toinen juttu jota en oikein edes ymmärrä on uimalasit, rakastaa niitä ihan hurjasti ja mä kun olen aina luullut että ne puristaa ja on inhottavat :)

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla hyviä uutisia tädistäsi! Toivottavasti paraneminen edistyy, vaikka sitten hitaasti.

    Toukalla on kanssa mustasilmä tällä hetkellä ja myös mojova mustelma poskessa. Kaatui juostessaan ja löi naamansa johonkin siinä rytäkässä (näin tapahtuman, mutta en silti oikein tajua mitä tapahtui!) :(

    Aurinkolasit on meillä hankintalistalla. Edelliset on jääneet pieniksi ja nyt kun aurinko on taas ilmaantunut esiin pitäisi muistaa sellaiset ostaa.

    ReplyDelete