15 Feb 2011

Spring/Summer

Nyt rupeaa kauppoihin tulemaan kevään/kesän uutuuksia. Monessa blogissa jo nähty, mutta bloggaan minäkin silti.
Nimittäin Mini Rodinin sekä Nova Starin mallistot on julkaistu.
Nova Starin näinkin messuilla ja on pakko sanoa, että livenä ovat paljon ihanempia kuin kuvissa.






 Toi ylempi verkkasetti oli livenä niin ihana, että se on ehkä pakko hankkia!

Mini Rodini
Vauvoille body, joka menee itseltäni hieman yli ymmärryksen, sillä bodeja pestään koko ajan. Tylli(mikäli tuo hame on tylliä) ei tykkää pesusta. Eli olisi jännää kuulla, miten toimii käytännössä. Ideana tosin ihana.
 Jos Dansku olisi tyttö, tämä tulisi varmasti kesään.

Nämä laitoin meille tilaukseen.

Tämä on ehdoton NO NO.
Tämä oli myös pakko laittaa tilaukseen. Meillä kun oli robotteja silloin, kun Dansku oli ihan pieni. Itse tykkään hirmuisesti näistä.

Vauvalle tulisi tämä.

Dinot eivät iske...mutta ehkä livenä!?

Robottilegginsejä harkitsen. Ihanat on.

Löytyykö teille suosikkeja?

Mini Rodini and Nova Star's new collections have come on sale and I picked out some of their clothes to show you. I especially love the blue jogging set from Nova Star and the robots from Mini Rodini.

3 comments:

  1. Mustakin tuo tiikeri-kuosi oli aika järkyttävä, etenkin noin isoilla pinnoilla. Ainoastaan ne vauvan töppöset oli hauskat ja kävisi hyvin mustien housujen piristäjinä.

    Meille tilastin robotteja ihan samasta syystä (huosut ja t-paita) ja Björn halusi vielä Joakselle tuon dinopaidan.

    Mutta muuten olin aika pettynyt mallistoon, ei ihan mun makuun. Punaraidalliset uimahousut voisin ehkä vielä ostaa, mutta muuten noi meille tulleet oli ainoat mitkä halusin. Ne parka-malliset takitkin oli toki kivoja, mutta niille ei ole tarvetta.

    ReplyDelete
  2. Joo, töppöset oli kyllä kivat tiikerikuosilla.

    Mä näin siellä messuilla tulevaa, eikä nekään kaikki kyllä mitään kivoja olleet, etenkin tuleva toppahaalari yöks...mutta siellä oli myös t-paitoja, joissa pari kivaa. En vaan tiedä onko tulossa nyt kesäksi vai milloin...

    ReplyDelete
  3. Mäkin iskin silmäni noihin punaraidallisiin housuihin! Ja Robottileggarit ja/tai paidan haluaisin myös, meillä kun ei ole koskaan ollut ja tykkään :) Mitään en ole kuitenkaan vielä tilannut, koska asetin itselleni helmikuun ostoslakkokuukaudeksi ja koitan pitää siitä kiinni ;) Toivottavasti noita on vielä jäljellä tuolla tai tullut muihin kauppoihin sitten kun "saan" taas ostella!

    ReplyDelete