6 Feb 2011

CPH part 1

Messuista itsestään teen hieman kattavamman postauksen myöhemmin, nyt vain ostokset, messusaamiset jne.
Muutin myös blogini ulkonäköä hieman ja otan asiakseni kirjoittaa postaukset myös Englanniksi, sillä messuilla oli monia kiinnostuneita lukijoita.

Arvontaakin laitan pystyyn jossain vaiheessa.

 Messujen Charity Shopista Huttelihutin ihana pipo, Molo Kidsin lahjoittamat ja kuvittamat paidat, jotka tehty varta vasten messuja varten molemmat kokoa 98/104 sekä Molo Kidsin peitto.
Peitto ja pipo 50dkk, paidat 150dkk kappale. Kaikki kaupan tuotto menee lyhentämättömänä Tanskan punaisen ristin nuorisoprojektiin.

From the fair's charity shop I bought a cool Huttelihut hat, 2 Molo Kids t-shirts that were made for the charity project and a Molo Kids blanket. All the money from the charity shop is being donated to Danish Youth red cross.
 Kävin moikkaamassa We Were Smallia sekä Ubangia, joille olinkin luvannut tulla heitä moikkaamaan. Dansku sai We Were Smallilta ihanan suloisen monsterin ja Ubangin Ulla antoi suloiset seepra sukat! Kiitos heille!
Nova Star lupasi lähettää minulle kuvia, kunhan ovat saaneet pressikuvat tehtyä. He antoivat Danskulle mustan pipon. Rockefella antoi tatuointipaketin, josta käytimme heti laivan kuvan :).

I went to say hello to We Were Small and Ubang, who I said I'd go and meet. We Were Small gave my son a cool monster and Ubang's Ulla gave him a pair of Zebra socks. Thank you!

Nova Star promised to send me press images, once they had them done, so meanwhile they gave my son a black hat. Rockefella gave us a pack of cool tattoos, which we already used.

Messuilla jaettiin kasseja, joiden sisällöt vaihtelivat ja niissä oli pressi materiaalia. Gro:lta tuli eräässä kassissa mahtis trikoopipo, joka onneksi on sopiva.

We got different bags from the fair containing press material and few samples. Gro had given out these cool hats, which suit my son perfect for the spring.
Molo Kidsin Rikke, antoi meille aivan mahtavan yllätyspaketin, joka sisälti 2 t-paitaa, pitkähihaisen paidan, hupparin sekä vk-haalarin. Olin aivan mykistynyt, puhe oli alunperin, että saisin tuon haalarin testaukseen. Rikke oli aivan ihana ihminen muutenkin, hänen kanssaan oli mahtava jutella.
 Rikke, from Molo Kids gave us an amazing bag filled with gorgeous clothes. She gave us the new spring suit for testing and 2 t-shirts, 1 shirt and a hoodie. All so wonderful.
Rikke herself was such a nice person and I had a great time talking with her. Thank you Rikke and Molo Kids so much!
 Pressilehtiä, cd:itä sekä Kids Wear ja Luna magazinet.
Press kits and magazines.
 Magasin du Nordin Molon pisteestä ostimme kahdet tähtihousut.
From Molo's shop in Magasin du Nord, we bought 2 pairs of star pants.

Astas- putiikista -50% alella Soft Galleryn paidat, toinen on kokoa 2y ja toinen 4y. Toinen tuli maksamaan alle 100dkk ja toinen hieman päälle.
From a little boutique, called Astas, I bought 2 Soft Gallery t-shirts that were -50% on sale. I got a very good deal.
 Mr. Bean, eli ihana Lucky Boy Sundayn nukke tarttui normihinnalla mukaan, en vain voinut jättää tätä viimeistä kappaletta kauppaan(muutoin sinne jäi LBS:ltä sellaisia kuusi tyynyjä).

A doll, I call Mr. Bean, from Lucky Boy Sunday. This was normal price and from Astas aswell.

 Ja vielä samasta liikkeestä Pom Pomin tumman ruskeat kengät kevääksi/kesäksi. Kokona 25. Nämä olivat tarjouksessa 299dkk.

And from the same shop, Pom Pom's cool shoes for the spring/summer, size is 25.

Tuossa kaikki ostokset/saamiset. Matkalaukut olivat täynnä, ei olisi mahtunut yhtään enempää.
Myöhemmin bloggaan messuista enempi ja muutenkin meidän matkasta.

That's all the shopping/free things. Our little suitcases were packed full and couldn't fit anymore.
I will blog about the fair and our trip more soon.



17 comments:

  1. Voitko esitellä tuon molon vk-haalarin tarkemmin?

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: Kyllä, tarkoitus olisi :)

    ReplyDelete
  3. Ihania juttuja!!! Noi kengät voisi tulla meillekkin...

    ReplyDelete
  4. Aivan ihania tuotteita saitte! Välikausihaalari kiinnostaa meitäkin :)

    Oi, se aiempi blogin yläblokki oli niin kiva :)

    ReplyDelete
  5. Ihania tuomisia teillä! Mistäköhän löytäisin tuon Molon Safari teepparin... jos katsoin oikein niin lyhythihainen ja hihat raidalliset? Olen nähnyt lyhythihaisina vain sellaisia missä myös tuo eläinkuvio myös hihoissa ja minun makuuni hiukan sekava. Mutta tuollaisen raitahihaisen ostaisin mielelläni! :) Se Molon ensitalvikin kiinnostaisi :)
    Ulkoasu muuten näyttää tosi kivalta!

    ReplyDelete
  6. Maria: On kyllä kivat kengät :)

    Anonyymi: Vk-haalarista tulossa oma postaus jossain vaiheessa.

    Anonyymi: Molon omassa liikkeessä sitä ainakin näkyi olevan myynnissä, eli olisikohan piakkoin tulossa Suomalaisille jälleenmyyjille. Voin kysyä, kun olen taas heihin yhteydessä.

    ReplyDelete
  7. Voi saitte tuon Molon paitapuseronkin!! Se on niin hieno, olen käynyt sitä ihastelemassa mutta on puseroksi hiukan hintava (400 DKK) etten ole hennonu tilata, ainakaan vielä.
    Kiitos muuten aiemmasta We Were Small vinkistä. Laitoin perjantaina tilauksen parista paidasta, en olisi kyllä ilman sinua paitoja löytänyt. :)

    ReplyDelete
  8. No on aika ikävää että joku laittelee jotain älyttömiä viestejä. Sitähän se on, jos joskus joku vain saa jotain ilmaiseksi tai pystyy ostamaan niin kateellisia löytyy AINA! Itselleni kyllä muutamasta blogista (tämä mukaan lukien) löytynyt niin paljon ihania ideoita ja vinkkejä / neuvoja kokovalinnoista ym. etten voi kun kiittää. Oman aikansa kaikki postaukset varmasti vie joten eiköhän pienet muistamiset eri valmistajilta ole täysin ansaittuja - onhan niistä hyötyä usein valmistajillekkin!

    Mutta tuo Huttelihut oli täysin uusi tuttavuus. Kävin pikaisesti katsomassa tarjontaa ja todella kivoilta näytti. Luulen että ensi talvena merkki kotiutuu myös meille. :)

    Virve (viestit myös 12:01 ja 12:11)

    ReplyDelete
  9. Höh. Kivoja juttuja olet messuilta ostanut ja ne ilmaiset kyllä varmasti ansainnut, kun kyllähän sulla varmasti menee paljon aikaa tän blogin pitoon, kun kuitenkin esittelet eri merkkien uutuuksia harva se päivä :)

    Mäkin olen tuota Soft Galleryn kettupaitaa katsellut parissa nettikaupassa. Vielä olisi kokoakin jäljellä (3 ja 4v...onko muuten millaista mitoitusta tai kumpaa suositteliset? Jotain 104 vastaavaan haluaisin, sillä Joaksella on jo jäämässä monet 98 kokoisetkin hihoista lyhyiksi).

    ReplyDelete
  10. Saara: Mun mielestä nuo SG on reiluja. Koko 2 on meille vielä reilu, en tiedä kannattaako vielä edes pitää. Koko 4 on niin jätti ettei sitäkään voi pitää vielä pitkään aikaan. Jos haluat käyttöön heti, suosittelisin varmaan kokoa 3, mutta jos haluat varman päälle, reilun, niin sitten koko 4.

    Mä voin vielä kotona tarkastaa tuon 4 koon ja PO.Pin 98cm kokoeroa, saa vähän osviittaa koosta.

    ReplyDelete
  11. @Saara: Meillä on tuo Soft Galleryn kettupaita koossa 4, on reilua mitoitusta ja isompi kuin meidän muut koon 4 paidat! =)

    ReplyDelete
  12. Kiitos! Pistän sit varmaan tilaukseen tuon koon 3, ettei tarttis kuitenkaan paria vuotta kaapissa jemmata :)

    ReplyDelete
  13. Tykkään paljon tästä uudesta leiskasta! Simppeli mutta iloinen :)

    ReplyDelete
  14. No jopas kummaa että jotakuta ärsyttää se että toiset saa ilmatteeksi vaatteita! Minusta se on hienoa että joku edes saa meistä blogisteista jotain vaivanpalkkaa tästä hommasta! :)
    Itse kun en ole koskaan miltään merkiltä saanut mitään ilmaiseksi, iloinen olisin minäkin jos saisin ja siksi iloinen edes Annikan puolesta! :)

    ReplyDelete
  15. Joo ja siis ihan vaan pointtina myös, että maksettiinhan me esim. tuosta reissusta lähes 1000€, että empä voi sanoa saaneeni tavaraa "ilmaiseksi".

    ReplyDelete
  16. Voi kateellisten kateus sentään! Onko pakko lukea sellaista blogia josta tulee vain pahamieli/kateus.

    Mulla meni jo ihan hukkaan ajatus, mitä mun piti kirjoittaa sulle, mutta sen nyt ainakin muistan, että kivoja ostoksia olet tehnyt sekä lahjoja saanut. Erityisesti tykkään siitä Molon Safarieläimet teepparista. Mä luulen, että meillä poika haluaa sellaisen ensi kesäksi. Aikaisemmilta vuosilta se purkka-automaatti teeppari on ollut pojan lemppari, ja sen hän ottaa aina heti kaapista, kun se pesun jälkeen sinne ilmestyy.

    ReplyDelete
  17. Mahdottoman kivoja tuomisia!! :)

    ReplyDelete