21 Feb 2011

Mini Rodini has arrived

Nyt kaikki juoksujalkaa Kuopukseen! No ei vais, mutta tänään oli heille saapunut Mini Rodinin uutuudet. 
Ei ollut edes tarkoitus sinne mennä, mutta muilla reissuilla kaupunkiin päin, päätin kurkistaa sisään ja miten satuinkaan oikealla hetkellä.
Olivat juuri purkamassa...noh, avaamassa Mini Rodinin paketteja. Selailtiin vaatteita sitten yhdessä ja päädyttiin siihen, että kovin pientä on mitoitus ainakin paidoissa ja pipoissa :(.

Nämä löysi tiensä meille.
 Pitkähihainen robottipaita 104/110(vastaa 104), sekä robottilegginsit 92/98(vastaa ehkä 92cm).
Robottipipot kokoa 52/54, jotka mielestäni vastaa kokoa 48/50 tai 50...menee Danskulle juuri hyvin nyt päähän, mutta eipä ole juuri kasvunvaraa.

Oii:sta meille tulossa robotti t-paita kokoa 104/110 ja se näytti livenä niin hurjan pieneltä, ennemmin veikkaisin kooksi 98cm. Mutta menee kyllä meillä ainakin ensi kesän.

Muut, mitä livenä näin olivat takit, tyttöjen kissa mekkopaita, perhospaita(aivan IHANA kuosi), uikkarit sekä dinosauruspaidat. Oli kyllä livenä kivemmat kuin kuvissa. Ehkä sellainen meille kotiutuu vielä :)

Oli siis erittäin kannattava extempore reissu ;)
Kiitos Kuopus!

Loppuun kuva Danskusta vaatteet päällä.
Paita on siis reilu, mutta jos vähän pesussa kutistuu, niin voisi jo pitää. Vaikka taidan laittaa sen säästöön syksyä varten. Legginist on sopivat ja niissä vielä vähän kasvunvaraa. Sanoisin siis, että legginsit vastaa kokoaan.

16 comments:

 1. Hmm...mä tilasin meille kaiken koossaa 104/110. Harmi jos on pientä mitoitusta, kun 98 on Joakselle tällä hetkellä just sopiva, eikä varmasti menee enää kauaa. Mutta se isoin koko taas olisi varmaan liian iso. No, toivottavasti paketti saapuisi pian, niin pääsis sovittelemaan.

  ReplyDelete
 2. Saara: Uskon, että 104/110 menee teille hyvin. Kun Dansku herää, niin sovitan noita vaatteita, mutta tiedän jo, että tuo paita on vielä reilu. Sen sijaan saman koon t-paita oli kyllä pienen näköinen, voi olla että menee teille juuri ja juuri kesän.

  ReplyDelete
 3. Pakko varmaan poiketa katsomaan Kuopukseen =) On yksi meidän lempparimerkki.

  ReplyDelete
 4. Onneksi tilasin kokoa 104/110 jotta mahtuu vielä jos kerta ovat pieniä! Oii ilmoitti että on joitain ongelmia ollut näiden toimituksessa eivätkä kai vieläkään ole niitä tilaajille saaneet, harmi sillä itellä kädet jo syyhyää päästä niitä hypistelemään! =)

  ReplyDelete
 5. Kiitos koko infosta! Mitä kokoa nuo teidän legginsit on?

  ReplyDelete
 6. Mari: Kävitkö? Löysitkö mitään?

  MrsAgatha: Ostitko teepparin? Se nimittäin oli tosi pieni tuossa koossa, mutta toivottavasti menee teille kuitenkin. Oii:sta mäkin vielä odottelen pakettia.

  Toukan äiti: Leggarit on kokoa 92/98.

  ReplyDelete
 7. Mä vielä odottelen, jos tulis 128/134 cm kokoa, meillä nuo entiset robottivaatteet alkavat olla jo liian pieniä ja Nikke haluaa uuden paidan. Onko tietoa mitä kokoa Kuopukseen on tullut? Oii:lla kun isoin koko näyttäisi olevan 116/122 cm... ainakin vihreissä paidoissa.

  ReplyDelete
 8. Katri: Kuopuksessa oli kokoa 140/146 muistaakseni ainakin Dino- teepparissa. Mutta se näytti myös kovin pieneltä. Myyjän mukaan näytti koolta 122 tms.

  ReplyDelete
 9. Vielä en käynyt =) Mutta josko loppuviikosta. Se kissamekko on varmaan pakkohankinta =)
  Mua jo kohta nolottaa, kun olen sinne jo pari kertaa sattunut juuri pahvilaatikoiden purkuaikaan. Ja sitten sieltä on mulle kaivettu oikeaa kokoa =) Ihanaa palvelua olen aina saanut.

  ReplyDelete
 10. Kiitos vinkistä, heti piti poiketa :)

  Meillä käytetään paidoissa 104/110 pojalla (3,5v) ja olisi varman ollut juuri sopiva koko mini rodinissakin. Otettiin kuitenkin paidat 116/122 koska tylsästi ajattelin menevän pitempään pojalla, joka on kyllä tosi hoikka ja pituutta tulee kesäksi kuitenkin taas lisää. Aika hujoppi on :D
  Mutta aika reilut kyllä vielä päällä, jospa pesussa hiukkasen kutistuu :)

  ReplyDelete
 11. Edla: Hieno juttu, että jotain löytyi :)
  Eilen kävin kuopuksessa uudelleen ja olivat vertailleet paitoja muihin merkkeihin ja kyllä ne sittenkin aikalailla paikkaansa pitivät. Kuitenkin enempi niin, että vastaavat sitä pienempää kokoaan. Ja sopii hoikalle hyvin.

  ReplyDelete
 12. :) Tuo on varmaan tosi että vastaavat sitä pienempää kokoaan, koska eivät nuokaan nyt NIIN reiluja ole kuin 122 olisi.
  Meille kesäksi varmaan ihan passelit :)
  On kyllä tosi kivoja! Vielä kun osaisi päättää mitä muuta kevääksi/kesäksi hommaisi.

  Tennari/kenkä puolella on valinnan vaikeutta.
  Onko sinulla tietoa pitääkö esim conversen koot suht paikkansa? Ehkäpä kevään tullen tulee kenkäpostausta ;) :)

  ReplyDelete
 13. Converset on reilua kokoa. Meillä kevään muut kengät ovat kokoa 25, mutta Converset 24. Voin vielä mitata Conversen sisäpituuden, mutta veikkaan, että tuon 24 se on 15,5-16cm(sama joka on noissa 25 kengissä).

  ReplyDelete
 14. Kenkäpostauksen jälkeen kuului muuten kysymysmerkki :D
  Kiitos tästä converse valistuksesta :)
  Helpompi ostaa kun hieman hajua kokojen suunnasta.
  Mukavaa päivää!

  ReplyDelete
 15. Mä olenkin kevät kengistä jo postaillut sillon tällöin, löytynee siis alempaa :)

  ReplyDelete
 16. Ainiin ja mukavaa päivää sinullekin. Meillä sairastetaan vatsatautia :(

  ReplyDelete