24 Feb 2011

Sickday

Viimeyönä se alkoi meillä(kin).
Oksutauti.

Dansku oksensi yön aikana n. 8 kertaa ja aamulla kerran. Sen jälkeen ei ole onneksi oksentanut.
Tein yöllä osmosalista 0,5l pulloon juoman, jonka Dansku oli juonut keskipäivään mennessä.

Jugurttia on myös syöty nyt illalla sekä vadelmakeittoa.
Kuumetta on ollut myös, mutta alle 38C.

Nyt illalla sen verta pirtsakampi, että on leikkinyt muistipelillä.



Nyt toivon jalat ja kädet ristissä, että oksennukset olisi tällä ohi.

Onko teillä kokemuksia tällaisesta, että yöllä tyhjennetään maha, eikä sen jälkeen oksennettaisi, vai pitääkö mun odottaa oksuja taas yöllä?

The sick-day has arrived in our house :(. Little man started midnight and finished in the morning. Hasn't been sick since the morning but has fever and been tired. Poor guy.
I hope he won't be sick anymore.

6 comments:

  1. Onneks tää perhe on toistaiseksi välttänyt oksutaudin. Mutta kuumetta ollut jo 2 viikkoa, eli äitee alkaa oleen melko harmaaa kun ei pääse ulos.

    Parane pian!

    Tuo ihana muistipeli on meilläkin ahkerassa käytössä.

    ReplyDelete
  2. Meillä kiersi perheessä tällainen että ensin oksutelaan ja osa myös ollut vatsavaivaisina ja sitten iskee kurkkukipu ja kuume parin päivän sisään. Tosi sitkeästi vaivaa keuhkoja.
    Tai sitten ollut kaikilla kahta tautia päällekkäin.
    Voiton puolella uskoisin :)

    Alkup. kysymykseesi vastaisin että tuollaisestakin on kokemusta. Vain yön oksut ja sitten ei mitään enään :) Toivottavasti pääsette yhden yön vaivoilla.

    Pikaista paranemista pikkumiehelle oksutauti on niin ikävä :/

    ReplyDelete
  3. Meillä oli tässä joulun jälkeen oksennustauti, joka kesti hyvinkin tuollaiset 12h. Sen jälkeen ei enää oksennettu, mutta olo oli kyllä heikko. Mulla alkoi ensin, sitten pojalla, sitten miehellä - kaikki 24h sisään :)

    Tuli vähän pyykkiä, jokavuotinen perinne näin lastenhankinnan jälkeen...

    Toivotaan ettei sulle tule samaa!

    ReplyDelete
  4. Meillä oli kans tässä jokunen viikko sitten samankuuloinen tauti. 5v oksensi yön (5tuntia), sen jälkeen valitteli mahaansa ja nousi kuume, jota kesti päivän verran. Pikkusisko sairasti samalla kaavalla, mutta oksentelu ajoittui päiväsaikaan, lisänä viikon kestänyt ripuli. Muut lapset valitteli mahojaan ja pientä lämpöä oli itse kullakin. Toivotaan, että teillä meni nyt tuolla ohi, eikä tulisi muille.

    ReplyDelete
  5. Meillä oli oksennustauti tammikuun alussa. Fanni aloitti viideltä aamuyöllä, oksensi jonnekin puolille päivin, ripuloin suunnilleen klo 17 saakka ja se tauti oli neidin osalta siinä. Mulla alko sitten seuraavana yönä klo 5 ja taisin oksentaa joku 4 kertaa aamuyön ja seuraavan päivän aikana, ripulia taas kesti toooosi pitkään, mutta se oli hallittavissa jo seuraavana vuorokautena :D. Paha olo mulla oli kyllä monta päivää ´varsinaisen taudin jälkeen.

    ReplyDelete
  6. Kiitos kommenteista!
    Tänään tosiaan jo näyttäisi normaalilta. Eilen ei siis oksennettu kuin aamulla, paitsi illalla söi pari palaa leipää, niin ne tuli ulos.

    Ilalla ei myöskään enää nukkumaan mentäessä kuumetta, eikä nyt aamullakaan. Aamulla pyysi leipää ja söi koko leivän.

    ReplyDelete