1 Feb 2011

6 degrees

Täti ei ole vieläkään herännyt.
Ei auta siis muuta kuin odottaa.

On sitä matkaakin pakko miettiä. Lähdemme huomenna aamulla, ensin bussilla, sitten junalla, sitten bussilla ja lentokoneella.

Katsoimme juuri säätä.
Luvattu +6 astetta loppuviikolle. Onko toppahaalari liian kuuma?
Kannattaisiko sittenkin ottaa PO.Pin fleecevuorellinen vk-haalari?
Vai riittääkö villakangastakki + villasukkikset + farkut?

Kertokaa, mä en jaksa miettiä mikä paras.

Niin ja kiitos kommenteistanne.
Toivomme, toivomme ja toivomme!

7 comments:

  1. Toivottavasti tätisi paranee! ♥

    Asusta; mä menisin varmaan sillä villakangastakki, sukkikset yms. ja farkut yhdistelmällä. Villakangastakki voi kyllä olla melkein liiankin kuuma.
    Toivottavasti reissu sujuu hyvin.

    ReplyDelete
  2. Jaksamista ja toivottavasti saatte hyviä uutisia sairaalasta!

    Mukavaa matkaa vaikka se ei nyt ihan ykkösenä olekaan.

    T: Kirsi

    ReplyDelete
  3. Voi kyllä toppis olla aika kuuma, dansku tuskin kuitenkaan koko aika pysyy vaan paikoillaan rattaissa, ja muutenkin mä veikkaan että se fleece vuorellinen vk olis ehkä parempi:)

    ReplyDelete
  4. Mun pappa sai elämässään usean aivoinfarktin. Löydetty monesti esim. metsästä ja kukaan ei tiennyt kauanko ollut tajuttomana. Kaikista selvinnyt. Eikä koskaan olisi jälkikäteen uskonut, mitä oli kokenut. Ja nämä tapahtuneet 80-luvulla, jolloin lääketiedekään ei mielestäni ollut niin huippua. Olen kuullut, että kerran meni niin pahasti, että joutui liikkumisen ja puhumisen opettelemaan.

    Toivotaan, että tätisi toipuu. Mutta se voi viedä aikaa.

    ReplyDelete
  5. Mäkin ottaisin villakangastakin ja sukkikset yms. Tosin jos luulet, että siellä tuulee paljon niin sitten tuo Popin vk-haalari voisi olla paras.

    Tuo tätisi tapaus on mun pahin painajainen. Kärsin siis itsekin pahoista migreeneistä, joihin joskus kuuluu myös näön sumeneminen. Ja aina mietin, että mistä sitä tietää onko kyseessä jotain pahempaa. Ei nähtävästi mistään. Voimia sulle ja muille tätisi läheisille! Toivotaan parasta!

    ReplyDelete
  6. jos teillä on tarkoitus liikkua vain keskustassa tai ns. "vaunuilla" (ja etenkin jos rattaissa on lämpöpussi), niin ottaisin vain tuon villakangastakin + villasukkikset + farkut + TOPPAHOUSUT, jotka voi sit laittaa päälle leikkikselle tms. tuollaisella varustuksella itse liikun joaksen kanssa kaupungilla noissa keleissä. toppahaalaria on kuitenkin hankala riisua koko ajan päälle ja pois, jos meinaatte käydä kaupoissa yms.

    saara kirjautumatta

    ReplyDelete
  7. Kiitos kommenteista.

    Laitamme nyt varmaan menomatkalle Nova Starin toppatakin + toppahousut ja mukaan sitten otamme villakangastakin ja farkut. Eli luulisi pärjäävän niillä.

    ReplyDelete