31 Oct 2011

Essentials

We have had a quiet weekend watching films and resting, because D was sick with the flu. Today was the first day with no fever, so we needed to get out of the house. D really likes to wear tights and only has one pair, so we needed to get more. I also wanted to buy some woolen socks(thin ones) so he can still wear his spring shoes without getting cold feet.

Meillä oli hiljainen viikonloppu elokuvia katsellessa ja levätessä, sillä Dansku oli kipeänä. Tänään on ensimmäinen kuumeeton päivä(ainakin vielä) ja oli pakko päästä kotoa pois. Dansku tykkää kovasti pitää sukkahousuja(pyytää aina itse niitä jalkaan), eikä meillä ole kuin yhdet, joten lähettiin ideaparkissa käymään. Lisäksi ostin ohuita villasukkia syyskenkien kanssa pidettäviksi, että jalat pysyvät lämpiminä.



 Todays outfit: Bisgaard shoes, Me&I canvas pants, Molo jacket, gloves and hat.
Lindexiltä löytyi nämä ihanat raitasukkikset. Ne pitikin heti saada päälle :) Lisäksi ostin valkoiset, mutta taidan kyllä hakea toisenkin parin näitä raitaisia. Ihanan raikkaat.


HUOM!!! Babylux arvonnan voittaja SUVI ei ole ottanut yhteyttä, joten käykäähän tarkistmassa voittaja täältä(jotta oikea Suvi saadaan ilmoittautumaan). Mikäli Suvi ei ilmoittaudu Keskiviikkoon mennessä, arvon Torstaina uuden voittajan. Olkaahan siis kuulolla!

7 comments:

  1. On kyllä kivannäköiset sukkahousut! Raikkaat todellakin :)

    ReplyDelete
  2. Toukan äiti: Joo, tykästyin kovasti ja nuo värit on tosi kivat. Lemppariyhdistelmäni kun on sini-puna-valkoinen :)

    ReplyDelete
  3. OSaatkos Annika sanoa miten Rodinin ulkovaatteet pitävät paikkansa koon suhteen? Meitin pienemmälle tilailin haalarin 56/62 toivoen et ois reilua kokoa kun on nyt 62 senttinen.. :D Saa nähdä miten käy. Mietin vaan et pitääkö huominen Oiin ale hyödyntää ja tilata varmuudeksi koko 74/80 kun sitä Sisukkaassa ei enää ollut. Haalari ei ennätä sovitukseen ennen huomisen alekampanjaa, siksi kyselen ;D Kait se on tilattava ja palautettava sitten väärä koko..

    ReplyDelete
  4. Iitunen: Ei valitettavasti ole henk.koht. kokemusta merkin ulkovaatteista, mutta mitä olen eri blogeista lukenut, niin reiluja ovat. Kuuleman mukaan vastaavat ainakin sitä kaksoiskoon isompaa kokoa, eli uskon teille mahtuvan, toivottavasti :)

    ReplyDelete
  5. Tosi kivan näköiset vaatteet poitsulla. =) En heti itse ostaisi kiiltelevää takkia, mutta näyttää tosi hyvälle.

    ReplyDelete
  6. Niin ihanat sukkikset, mikäköhän oli pienin koko? Olis kivat meidänki poitsulle. :)

    ReplyDelete
  7. Janina: Kiitos :) Tuo on kyllä tosi ihana takki, sopii Danskulle mielestäni kun nenä päähän.

    Sanna: En katsonut kyllä kokoja, mutta oliskohan 86/92 ollut pienin. Nuo ovat 98/104.

    ReplyDelete