25 Oct 2011

The winter's in the air....

Winter is just around the corner. The weather changes rapidly from cold, wet and breezy to cold and sunny. But yes, it is cold now...no more warm :(. We suited up today with some new, warm, cool little things and had some fun snapping photos with my son. He is such a little poser.  

I also want to remind you that the awesome Sienna Loves Kai (who also sponsored some of the clothes in the pictures below) are still offering -40% off on Kidscase and Scotch Shrunk clothes until the 27th, with the code SLK40! SO hurry, because the clothes are just plain cool!

Talvi on tuloillaan. Pihalla on vain ja ainoastaan enää kylmä, oli sää sateinen, tuulinen taikka aurinkoinen. Lämmintä ei enää ole eikä tule. Me pidettiin pojan kanssa vähän hauskaa pukeutuen ihaniin lämpimiin vaatteisiin. Hän on kyllä aivan mahtava kuvattava ja nauttii kuvien otosta suunnattomasti. 

Muistutan myös vielä, että ihana Sienna Loves Kai (jonka sponsoroimia vaatteita osa kuvissa näkyvistäkin on) tarjoaa -40% alennuksen Kidscasen ja Scotch Shrunkin ihanista vaatteista koodilla SLK40 27.10 asti! 

 Mini Rodini tattoo



 Petite by Sofie Schnoor leg warmers

Mini Rodini wool cardigan, Mini Rodini hat(size 52/54) and Kidscase scarf.

Pysykäähän kuulolla. Tällä viikolla pärähtää käyntiin mahtava pipoarvonta. Jos teiltä puuttuu talveksi lämmin, villapipo, niin kohta voitte sellaisen voittaa ;)

P.S Kurkatkaahan alempi postaus. Siellä on babylux- arvonnan voittaja arvottu!

1 comment:

  1. Kivoja kuvia =) Dansku näyttää ihan pieneltä ratsastajalta viimeisessä kuvassa =)

    ReplyDelete