7 Oct 2011

To the moon and back

We are in need of pyjamas, long sleeved ones. We have two favorites(Adri and Underten) that are sadly getting too small. I wanted to get another pyjama that would go on for a long time like the last 2 have. I found this cool moon printed one from Mash ´n Gravy and had to buy it. I wanted the white one but they were out of our size, so I had to buy the black one. Oh well...I think it's cool anyway. And with the code MIDSEASON you can get 30% off on everything, except Mini Rodini!

Meiltä löytyy vain muutamat pyjamat. Ne ovat lähes aina pesussa, sillä niissä syödään usein aamupala ja likastuvat. Lemppareitamme ovat olleet Adrin sekä Undertenin yökkärit ja ne ovatkin olleet käytössä jo yli vuoden. Nyt vasta alkavat jäämään pieniksi. Halusin ostaa ns.samaa sarjaa, kestävän ja pitkäikäisen pyjaman ja päädyin Popupshopin kuu- printtipukuun. 
Olisin halunnut valkoisen, mutta koot olivat loppuneet. Oli siis tyydyttävä mustaan, eikä sekään paha. Lisäksi koodilla MIDSEASON sai 30% alennuksen. Kauppana tietenkin Mash n' Gravy.

2 comments:

  1. Mä olen kattonut tätä samaa yöpukua ja nyt kun tuli tuo alekoodi niin ajattelin sellaisen jopa ehkä tilatakin :) Mitä kokoa otit? Mä en oikein osaa päättää kun merkin paidat on yleensä olleet tosi jättiläisiä, mutta housut taas kokoaan vastaavia.

    ReplyDelete
  2. Otin koon 3-4 juurikin sen takia, että paidat olleet reiluja. Meillä nyt paidoissa muistaakseni 1-2 tai 92cm ja ovat juuri nyt sopivia.

    ReplyDelete