12 Oct 2011

Lion vs. Space

Like I wrote before, we are in need of some pyjamas. One pair is coming, but I could not resist on getting another one too. I found a lovely brand called Adri last year and bought a Superhero pyjamas a year ago. They are getting small now, so I ordered a new pair. There was a little thinking which ones I should get, the cool lion or space, but space won. I ordered from Shak-Shuka.

Kuten aiemmin kirjoittelin, tarvitsemme lisää pyjamia ja yhdet ovatkin jo matkalla. En voinut vastustaa kuitenkaan tilaamasta toista paria, nimittäin Adrin ihanaa yökkäriä. Vuosi sitten tutustuin merkkiin ja meille kotiutuikin Superhero pyjama. Se on nyt jäämässä pieneksi ja uusi piti saada. Arvoin leijonan ja avaruuden kanssa. Malliltaan leijona oli mielestäni ruma, jota harmittelin kovasti, sillä kuosiltaan se on paljon kivempi, mutta avaruus on "meidän mallia".

Laatu on aivan huippua! Meillä ollut nyt vuoden käytössä, joka viikko pidetty kerran tai parikin, eikä ole mennyt miksikään...ehkä vähän kutistunut, muttei muuta. Suosittelen!


 Space. Otin koon 5-6(edelliset kokoa 3-4).
Tämä ihan huippu, malli vaan ihan erilainen kuin tuossa toisessa. Harmi :(

3 comments:

  1. On tosi hauskoja! Kivat printit. Se superhero pyjama vasta huippu kuvalla onkin.

    ReplyDelete
  2. Tuo malli kyllä näyttää tosi kivalta, mutta kuvat noissa ei oikein iske. Leijona on kyllä ihan söpö :)

    Enkä muuten sitten tilannut sitä Popupshopin pyjamaakaan... Piheys iski. Täytyy katsoa josko sitä olisi alessa vielä myöhemminkin, sillä se on ihana! Sen sijaan tilasin eBaystä Gapin pyjaman. Nekin on mukavan kapoista mallia :)

    ReplyDelete
  3. Edla: Eikö? Tosi kivoja minusta, mutta hinta ehkä pikkasen liian kova.

    Toukan äiti: Meille saapui se Popupshopin yökkäri tänään ja oli kyllä ihana. Tosin, koko 3-4 vastaa n. 98cm, eli hieman oli pienempi kuin mitä ajattelin. Toivottavasti silti menisi pitkään.

    ReplyDelete