2 Oct 2011

What do YOU think?

Is this too big?

Eli, testasimme tänään ensimmäistä kertaa ulkona tuota PO.Pin 98cm haalaria. Valitettavasti meidän raidallinen Molon vk- haalari on käsistä ihan liian pieni, vaikka sitä olemmekin käyttäneet. Rukkasten kanssa se varmaan on vielä ok, mutta ohuiden tumppujen/hanskojen kanssa ranteet vilkkuu.

Noh, nyt siis kysyn teidän mielipidettä, joka ehkä auttaa pohdinnassani ottaako tämä haalari käyttöön vaiko ei. Meillähän on siis PO.Pin 2-os asu nyt syksyksi, joka on jo ahkerassa käytössä ollut, mutta haalariakin kaipaisin. 
Tässä kuvia pieneltä iltalenkiltämme haalari päällä.



 Tuo etuosa pussittaa hieman ärsyttävästi, mutta takana ei tuota ongelmaa ole.




Tämä on vaan niin ihana haalari, etten malttaisi odottaa ensi kevääseen :).
Omaan silmääni hieman liian reilu...mutta mitä sanotte te? 


22 comments:

  1. Ei ole kyllä mun mielestä yhtään liian reilu! :)

    ReplyDelete
  2. Minusta myös ihan ok!

    Osito

    ReplyDelete
  3. Meillä on kans sama haalari samassa koossa. Mun blogista näkyykin kuvia siitä. Omasta mielestä meidän haalari on vielä vähän turhan reilu, mutta tämä teidän haalari ei ihan niin reilulta näytä kuin meidän, ainakaan lahkeista. Kuinka pitkä teidän poika on? Nooa on n. 90cm...

    Eniten muakin tuo pussittava etuosa ärsyttää. Ei vaan malttaisi vielä olla käyttämättä.

    ReplyDelete
  4. Hei! Haalari näyttää mielestäni ihan oikean kokoiselta, mutta tuo etuosan "pussitus" voi johtua siitä, että tuo harmaa kangas on ihan ärsyttävän tönkköä materiaalia. Meillä on tuo harmaa välikausitakki ja kirjoittelinkin sen huonoista puolista tässä pari viikkoa sitten. Meillä takki lähtee kiertoon, on niin ärsyttävä. Harmi sinällään, kun tuo harmaa on tosi kaunis väri. Oliko sinun mielestäsi toi haalarin kangas paksua?

    suvi / Sincerely yours, Suvi

    ReplyDelete
  5. jadore: Ei teidän haalari kovin jätiltä myöskään näytä. Dansku oli 2v10kk 92cm pitkä, mutta veikkaan, että nyt on jotain 94cm, ehkä.

    Suvi: Mun mielestä tuo on pehmeää kangasta ainakin jos vertaa Molon haalariin. Mutta nuo vetskarit on aika tönkköjä, että vetäisköhän ne tuota kangasta tollaselle pussille.
    Mitä kokoa teidän takki on, mua kiinnostaisi?

    ReplyDelete
  6. Kyllä tuo minustakin on juuri hyvän kokoinen! Pitää kuitenkin sen verran olla löysää, että liikkuminen on helppoa. Eli käyttöön vaan :)

    ReplyDelete
  7. Minustakin näyttää jo ihan pidettävälle. :)
    Mietin että olisiko tuossa haalarissa jotenkin tuo kankaan matsku sellaista että jää vähän noin pussittamaan vaikka olisi kuinka sopiva.. Tiedä sitten. Minä yritän malttaa meidän 116cm käyttöönottoa ensi kevääseen, kun Emil on kuitenkin vasta n.109cm nyt. ;)

    ReplyDelete
  8. Ei se ole yhtään reilu, se on vaan tuo haalarin malli mikä pussittaa. Jotenkin noi POPin puvut on vähän sen mallisia että aina pitäs olla numeroa isompi käytössä kuin muut vaatteet. Ainakin meillä ne on jääneet pieneksi noin paria senttiä ennen kuin tulee mitta täyteen. Nyt tyllerö on 100cm ja 104cm haalari kinnaa jo lahkeista.

    ReplyDelete
  9. Sopivalta näyttää :) Käyttöön toki!

    ReplyDelete
  10. Sopivalta näyttää! Meillä samankokoisella pojalla otettiin myöskin käyttöön po.pin 98cm haalari (irroitettavalla fleecellä, vielä ilman vuorta). Puku on ihan sopiva. Ensi keväänä ehkä jo pieni. Meillä ei ole vyötärö kiristettynä, johtuisiko siitä tuo pussitus?

    ReplyDelete
  11. meillä pussittaa vastaava vihreä haalari, eli enemmänkin mallista johtuvaa.

    makuasia, mutta minun silmiini näyttää sopivalta, keväällä voisi huonolla tuurilla olla jo pieni.

    ReplyDelete
  12. kiitos kommenteistanne. Otamme siis puvun nyt käyttöön, mutta kyllä se vielä taatusti ensi keväänäkin menee.

    Voisin kokeilla löysätä tuota kumpparia, jos auttaisi tuohon pussitukseen. Tuo on kyllä niin ihana, ettei raaskisi enää säilytellä :)

    ReplyDelete
  13. Heip! Munkin piti tulla vielä lisäämään, että hyvältä ihan näyttää ja käyttökelpoiselta, ja tosiaan näyttää siltä, että hyvin pystyy tuossa liikkumaan, ettei niin paljon pussita - tuo harmaa tosiaan erilaista kangasta kuin muut värit, että se voi vaikuttaa. Mutta huippukiva tuo väri on Danskulla :) Anna T. (kirjautumatta)

    ReplyDelete
  14. Hyvä päätös! Ei ole yhtään liian reilu! :)

    ReplyDelete
  15. Käyttöön vaan heti, lahkeet näyttää ihan sopivilta. Ainoa pussituskohta näyttää olevan just tuo etumus, mutta muuten on oikein hyvän kokoinen.

    ReplyDelete
  16. Minun silmääni näyttää kyllä ihan sopivan kokoiselta. Teilläkin taitaa olla vaan niin hoikka lapsukainen, että haalarin leveydessä on sitten liiaksi asti. Meillä sama ongelma!

    t. Henna S.

    ReplyDelete
  17. Minustakin näyttää ehdottomasti sopivalta, jos olisi kovin paljon lyhyempi, niin saattaisi jo kinnata vastaan. Minusta haalarit usein saattavat osoittautua käytössä liian pieniksi (=lapsi ei pysty liikkumaan kunnolla), vaikka näyttäisivätkin juuri passelilta.
    Tuo pussitus on siis enemmän haalarin mallista kuin koosta johtuvaa, älä turhaan anna sen häiritä ;)

    ReplyDelete
  18. Hei,
    se meidän välikausitakki on kokoa 92 cm.. taitaa olla teille liian pieni? ;)

    ReplyDelete
  19. Haalari ei näytä mielestäni LIIAN suurelta. On hyvä, että on vähän väljyyttä. Helpompi liikkua ja touhuta :)

    ReplyDelete
  20. Just sopiva, älä änge sitä poikaa makkarankuoreen :-)

    mamma

    ReplyDelete