14 Dec 2011

Christmas party

My son's daycare had a Christmas party on Monday and we of course went to see it. My little dudie was so cute. Last spring, he didn't join in with anything, just sat and watched others. But this time he went in with everything. He was playing a little bear, he was "throwing" snow, he went into all the singing games. It was nice to see him do that.
Here's a few images of him from the party.

Danskulla oli tarhassa Maanantaina joulujuhlat. Menimme tietenkin katsomaan ja oli kyllä tosi kivaa. Viime keväänä Dansku ei mennyt leikkeihin mukaan, istui vain ja katseli. Mutta nyt oli ihan eri, meni kaikkeen mukaan, oli karhuna, lumihiutaleena, meni piirileikkeihin jne. Sitä oli kiva katsella. Väsy oli tosin kova, koska oli ollut tarhassa  ennen juhlaa, päivä oli siis pitkä. Alla muutama kuva juhlista.


Meiltä joutaisi taas isohko kasa vaatteita myyntiin. Mm. uusi Mini Rodini karhupaita(104/110), uusi Aarrekid pingviinipaita(110) ja muitakin. Olisiko kenelläkään kiinnostusta ostaa vaatetta näin ennen joulua, vai odottaisinko suosilla ensi vuoteen, ennen kuin laitan myyntiin?

5 comments:

 1. Heipsan! Mua voisi ainakin kiinnostaa nuo paidat vaikka ei saisikaan...

  ReplyDelete
 2. Onpas söpö pieni tonttu =)
  Mua kiinnostaa myös karhupaita, jos se vaan mahtuu meidän 2-vuotiaalle?

  ReplyDelete
 3. Voisin laittaa tänään jo sitten myyntiin juttuja.

  Vera: On vielä iso 2v:lle, kun Danskullekin tuo on vielä ihan liian iso :)

  ReplyDelete
 4. anteeks kun utelen mutta mihin oot laittamassa myyntiin paitoja? =)

  ReplyDelete
 5. sini: Laitan tänne blogiin. Yritän heti huomenna aamulla laittaa :)

  ReplyDelete