26 Dec 2011

I have shopped

Sales have started before Christmas and I was an early bird. I managed to get some good deals on great clothes and already received them before the holidays. Today, I made yet another order, when my favorite shop Oii Design started their sale.

Tänä vuonna alemyynnit alkoivat osittain jo ennen joulua ja olin aikaisena tilailemassa. Löysin muutamat huippuhyvät diilit ja ne ehtivätkin saapua ennen pyhiä. Tänään tein vielä yhden aletilauksen Oii nettikauppaan. Tässä siis aleostoni.
FUBin sininen paita kokoa 110(ostin aiemmin jo 100 kokoisen) Oii:sta.

Hummelin ihanat kumisaappaat, myöskin Oii:sta.
FUBin kelta-harmaa paita myös kokoa 110  ja sama ostopaikka kuin edelliset.

Ja jo kotiutuneet aleostot(paitsi pipo), eli vasemmalta Mini Rodini-, Scotch & Soda-, sekä Mini Rodini farkut, kaikki kokoa 4-5v. FUBin ohuet neulehousut, kokoa 110  ja reilut, menevät vielä säilöön, FUBin raitapaita(100cm) sekä lapaset. Ja Helmiltä ostettu IHANA raitaneulepipo! Meidän talven suosikki, ehdottomasti.

Muiden vaatteiden ostopaikat Sienna Loves Kai, Three Potato Four sekä Kids Fashion Land. Huomenna suuntaan keskustaan tarkastamaan PO.Pin alen(tarvitaan ensi talveksi toppahousut), Lindexin(Dansku sai lahjaksi lahjakortin ja sukkia ainakin tarvitaan) sekä itse käyn käyttämässä oman lahjakorttini Ullanunelma- kaupassa ;)

Joko te olette ostelleet alemyynneistä vaatteita? Jos, niin mistä ja mitä?

9 comments:

 1. Kivoja aleostoja. Me ei olla vielä aleihin ennätetty.

  ReplyDelete
 2. Hauskat kumpparit! :) Miten tuo etumus, onko ihan umpinainen vaikka on nuo nauhatkin? :) Ale viestejä on sadellut sähköpostiin ja tarkan listan kanssa pälyillään, mutta vielä ei ole ostoskoriin mitään kilahtanut.

  ReplyDelete
 3. Janina: En tiedä yhtään :). Kerrona kyllä kunhan saapuvat.

  ReplyDelete
 4. Kivoja aleostoja =) paljon on nettikauppojen aleviestejä tupsahdellut sähköpostiin. Ostanut olen Villervallan nettikaupasta tähtifriikille niitä tähtiä. Ja Lilla Companysta tilasin Nopalle ensi talveksi Molo Kidsin haalarin. Tosi monissa paikoissa oli jo koko 110 loppu, tuolta löytyi vielä space-värisenä, mikä on vielä mielestäni kiva väri.

  ReplyDelete
 5. Vera: muakin kovasti haluttaisi ostaa se punainen molon haalari, mutta meillä on se ruutuinen 104 koossa ja se menee taatusti myös ensi talven, enkä taida kahta haalaria enää ensi talveksi hommata. Dansku kun tykkää enempi käyttää kaksi osaista pukua.

  ReplyDelete
 6. Janina: brandos myy noita kumppareita ja niillä on hyvät tuotekuvat. Niiden mukaan nuo on ihan umpinaiset kumpparit ja nuo nauhalärpäkkeet ovat erillisesti kiinnitetty, eli kunnon kumpparit ovat.

  ReplyDelete
 7. Hei!
  Tuollaiset kumpparit kiinnostavat, ovatko jo päässeet käyttöön? :)
  Lähinnä sitä mietin kun näyttävät aika painavilta, niin ovatko? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovat olleet käytössä, eikä mun mielestä ole painavat. Tänäänkin ne on pojalla jalassa tarhassa :).

   Delete