19 Dec 2011

Kids Fashion Land

Since I bought some FUB- clothes from Oii Design, I have been searching for more from sales. I have found some merino wool knitted pants for 10 pounds and today I ordered a merino wool jumper among a few other things.

I ordered from Kids Fashion Land- a spanish online shop. And below are what I ordered.

Siitä asti kuin ostin ensimmäset FUBin vaatteet, olen etsinyt niitä lisää lähinnä alemyynneistä. Merkki on kallis, joten normaalihinnalla tuskin sitä koskaan ostan, mutta alesta saa hyväänkin hintaan ja merkki on laadukas. Kahdet merinovillaiset housut on tulossa, maksoivat vain 10 puntaa kappale(samat housut esim. Oii:ssa maksaa yli 40€). Tänään pistin tilaukseen merinovillaisen paidan Kids Fashion Land- nettikaupasta. Heillä nyt ale, kaikki normaalihintaiset tuotteet -40%(koodilla HAPPYNAVIDAD) ja paljon tuotteita myös -50% alella.

Tällaisia tilasin.
Popupshop baggy leggings.

 FUB merino wool jumper.
Yporque bat pyjama.

4 comments:

 1. Paketti kolahti tänään postilaatikkoon, kiitos siitä. :) Baggy legginssit ovat olleet meilläkin kovassa käytössä, hyvin istuvat hoikalle pojalle. Ainoa sanominen tuli haaroissa valmiina olevasta reiästä, mutta onneksi saimme heti uudet tilalle.

  ReplyDelete
 2. Janina: Hienoa, että sait paketin :)

  Harmi tuollainen reikä, pitääkin heti tarkistaa tuo haara, kun saapuu.

  ReplyDelete
 3. Oi vitsi mikä lepakkopyjama =)

  ReplyDelete
 4. Vera: eikö? Tuo oli sellanen extempore ostos kin osui silmiin ja pyjamille on tarvetta, mahtaa Dansku kyllä tykätä.

  ReplyDelete